- 18 Temmuz 2009
- 82.368
- 240.960
- 5.263
Şu mevzu bizde olsa FT ve yönetim için kimbilir neler söylenirdi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eylül eylül diyoruz da 2sinde liste verilecek diyorlarGedson ve Halil icin eylul ayi beklenecek
Ikisi disinda bir Sag kanat transferi olur bence eylul ayina kadar ve yerli alternatif olabilecek genc oyunculara bakilir 1-2 tane
Burda önemli olan takim dan ayrilmasi gereken oyuncular var ve bunlar nezaman ayrilacak
Feghouli Belli ki zorluk cikariyor Eger ayrilmazsa maasinda indirime gitmek zorunda bir sekilde Bunu cözmek gerekiyor
Falcao ve babel ayrilabilir sorun etmezler,ayni sekilde diagne’ye teklif geldigi anda ayrilir zaten iki defa kiralik gitti herhangi bir sorun cikarmadan gitti
Simdilik transfer de sessiz olmamizin sebebi buyuk ihtimal ayrilmasi gereken oyuncularin hala takim da olmalari cunku limit sikintisi da olacak
Ozan Tufan kupa kazanmadan ayrılıyormuş, cenabetlik bu herifteyse yandık.

Nasıl ya bu soldaki Ozan değil miOzan Tufan kupa kazanmadan ayrılıyormuş, cenabetlik bu herifteyse yandık.
Reis Mustafa Er'in yollanmasına ne diyorsun
Yollanmış mı haberim bile yokReis Mustafa Er'in yollanmasına ne diyorsun
Nerde o eski bulgarlarEkli dosyayı görüntüle 135212
Şöyle bi herif kaldı mı artık
Cenabet bitmez onlarda reis rahat ol.Ozan Tufan kupa kazanmadan ayrılıyormuş, cenabetlik bu herifteyse yandık.
Reis Mustafa Er'in yollanmasına ne diyorsun
Belçikadan topçu alırken çok dikkatli olmak lazım reis![]()
Samuel Bastien - Oyuncu profili 25/26
Samuel Bastien, 29, Kongo DC ➤ Fortuna Sittard, 2024'den beri ➤ Merkez Orta Saha ➤ Piyasa Değeri: 300 bin € ➤ * 26 Eyl 1996, Meux, Belçikawww.transfermarkt.com.tr
bi ara istiyoduk, seneye serbest