Faruk Özkul
Büyük Kaptan
- 7 Eylül 2009
- 22.241
- 12.987
- 2.658
Tam enkaz, birde karsi takimin acizligini görünce durumun nekadar vahim oldugunu anliyorsun.Bizim takımı izlerken dümdüz bir takım izliyorum. Anadolu takımı gibiyiz rezil haldeyiz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tam enkaz, birde karsi takimin acizligini görünce durumun nekadar vahim oldugunu anliyorsun.Bizim takımı izlerken dümdüz bir takım izliyorum. Anadolu takımı gibiyiz rezil haldeyiz.
Fbnin rakibi bizi yener gibi gözüküyo sankiTam enkaz, birde karsi takimin acizligini görünce durumun nekadar vahim oldugunu anliyorsun.
Bizim takımı izlerken dümdüz bir takım izliyorum. Anadolu takımı gibiyiz rezil haldeyiz.
Bari iyi bi Kanat alsalar.Fatih Terim: "Gedson'u sadece biz değil başkalarının da istediğini duyuyoruz. Benfica göndereceği takdirde Gedson'un Galatasaray'ı tercih edeceğinden şüphem yok. Ancak göndermek istemiyorlar."
Artık hiç ümidim kalmadı alamayız. Bjk alır biz alamayız bakın görün. :crushed:

yanlış işler yaptıran da teknik direktör. çıkıp yönetime bana defanstan önce hücum oyuncusu alın deseydi şuan daha farklı bir takım izliyor olurduk. sadece cicaldau alındı ki o da ne kadar iyi olursa olsun bizim takımın oyun anlayışıyla silinip gidecek. çünkü bireysel olarak 2 çalım atıp şapkadan tavşan çıkaracak biri değil. iyi bir takımda parlayıp katkı verecek, kötü bir takımda ise sahada gezinecek bir oyun tarzı var. onun haricinde nelson'a 7 milyon ayırana kadar kreatif, süratli, çalım atabilen bir kanat oyuncusuna ya da çift yönlü dos'a ya da gedson'a bu parayı aktarsak belki gene bireysel yetenekler sayesinde bir yerlere gelebilirdik. yoksa bizim defansta puyol olsa ne yazar. adamlar elini kolunu sallayarak stoperlerle karşı karşıya kalıyor.O da lazım ama takımda bir kalite görememek de çok kötü gençleşeceğiz diye yanlış işler yapıyoruz gibi gözüküyor.
Ver Kırmızıyı @Musap Aydinli iiiiiiiiiSon Dakika:
Galatasaray'ya Bir Rumen Futbolcu Daha!
Ekli dosyayı görüntüle 135328
Sarı kırmızılılar, scoutların tercihlerin doğrultusunda transfer çalışmalarına devam ederken, gözünü Rumen pazarına dikmişti. Aslan, 6 milyon euro bonservis vererek genç yetenek Alexandru Cicaldau'yu kadrosuna katmıştı. Bununla berbaer Cimbom, şimdi de güncemine yeni bir isim aldı. Sarı kırmızılılarda transfer hedeflerinden birinin, FCSB'de forma giyen Darius Olaru olduğu iddia edildi!
Sokacam romanyasina ama.Son Dakika:
Galatasaray'ya Bir Rumen Futbolcu Daha!
Ekli dosyayı görüntüle 135328
Sarı kırmızılılar, scoutların tercihlerin doğrultusunda transfer çalışmalarına devam ederken, gözünü Rumen pazarına dikmişti. Aslan, 6 milyon euro bonservis vererek genç yetenek Alexandru Cicaldau'yu kadrosuna katmıştı. Bununla berbaer Cimbom, şimdi de güncemine yeni bir isim aldı. Sarı kırmızılılarda transfer hedeflerinden birinin, FCSB'de forma giyen Darius Olaru olduğu iddia edildi!
Ne demek ki bu şimdi? Nasıl bi saçmalama buFatih Terim: Ben 10 numara istiyorum diye bir şey söylemedim. Biz 3 kupada gideceğimize göre, Allah nasip ederse. Burada oynayanda alternatifte aşağı yukarı aynı olmalı.