Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfere lüzum yok bence. Takım satın almak lazım. Kimse nerede ne yapacağını bilmeden, kime nasıl pas atacağını bilmeden saha içerisinde saçma sapan koşuyorlar. Hücumda sıkışan oyunda pas almak için kendisini boşa atan adam yok. Niyeyse 2 kişinin markanın daki adama pas atmak bunların alışkanlığı olmuş. Onu yapmazlarsa da 3. Bölgeden kaleciye dönüyorlar.
Terime laf söylemeyeyim diyorum ama 5. Maç oldu bir iskelet kadro yok. Her maç sahada farklı farklı adamlar. Kimse birbirinin ne yapabileceğini bile bilmiyor.
Sezon başında söylemiştim şöyle bir kaç hafta geçsin de gerekirse eleştiririm diye. başlangıcı bu olsun bakalım.

2 sene Belhanda'ya ragmen sampiyon olduk. Simdi de Fatih Terim'e ragmen sampiyon olacak kadro kurulmali

Fatih Terim: "Gedson'u sadece biz değil başkalarının da istediğini duyuyoruz. Benfica göndereceği takdirde Gedson'un Galatasaray'ı tercih edeceğinden şüphem yok. Ancak göndermek istemiyorlar."

Artık hiç ümidim kalmadı alamayız. Bjk alır biz alamayız bakın görün. :crushed:
Bari iyi bi Kanat alsalar.

Son Dakika:
Galatasaray'ya Bir Rumen Futbolcu Daha!

Egg6poFU4AATN8P.webp

Sarı kırmızılılar, scoutların tercihlerin doğrultusunda transfer çalışmalarına devam ederken, gözünü Rumen pazarına dikmişti. Aslan, 6 milyon euro bonservis vererek genç yetenek Alexandru Cicaldau'yu kadrosuna katmıştı. Bununla berbaer Cimbom, şimdi de güncemine yeni bir isim aldı. Sarı kırmızılılarda transfer hedeflerinden birinin, FCSB'de forma giyen Darius Olaru olduğu iddia edildi!

Fatih Terim: "Gedson'u Benfica'nın vermeyeceğini düşünüyoruz ilişkilerimiz nedeniyle, öyle bir şey olursa Gedson'un Galatasaray'ı tercih edeceği de gerçek. Bir gün vermeye karar verirlerse biz hazırız, onlar da biliyor. Türkiye'den birçok teklif olduğunu da biliyoruz."

O da lazım ama takımda bir kalite görememek de çok kötü gençleşeceğiz diye yanlış işler yapıyoruz gibi gözüküyor.
yanlış işler yaptıran da teknik direktör. çıkıp yönetime bana defanstan önce hücum oyuncusu alın deseydi şuan daha farklı bir takım izliyor olurduk. sadece cicaldau alındı ki o da ne kadar iyi olursa olsun bizim takımın oyun anlayışıyla silinip gidecek. çünkü bireysel olarak 2 çalım atıp şapkadan tavşan çıkaracak biri değil. iyi bir takımda parlayıp katkı verecek, kötü bir takımda ise sahada gezinecek bir oyun tarzı var. onun haricinde nelson'a 7 milyon ayırana kadar kreatif, süratli, çalım atabilen bir kanat oyuncusuna ya da çift yönlü dos'a ya da gedson'a bu parayı aktarsak belki gene bireysel yetenekler sayesinde bir yerlere gelebilirdik. yoksa bizim defansta puyol olsa ne yazar. adamlar elini kolunu sallayarak stoperlerle karşı karşıya kalıyor.

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Onyekuru varken tek kanat lazımdı şimdi iki kanat oyuncusu gerekiyor.Orta saha da elzem.

Avrupa Ligi Play Of maçına hocanın rotasyon kadrosunu çıkarıp ciddiye almadığını görünce boşuna ümitleniyormuşuz.Yerli sınırına uydurup nasıl iki kanat oynayacağız o da muamma.

Son Dakika:

Ekli dosyayı görüntüle 135328

Sarı kırmızılılar, scoutların tercihlerin doğrultusunda transfer çalışmalarına devam ederken, gözünü Rumen pazarına dikmişti. Aslan, 6 milyon euro bonservis vererek genç yetenek Alexandru Cicaldau'yu kadrosuna katmıştı. Bununla berbaer Cimbom, şimdi de güncemine yeni bir isim aldı. Sarı kırmızılılarda transfer hedeflerinden birinin, FCSB'de forma giyen Darius Olaru olduğu iddia edildi!
Ver Kırmızıyı @Musap Aydinli iiiiiiiii

Fatih Terim: Ben 10 numara istiyorum diye bir şey söylemedim. Biz 3 kupada gideceğimize göre, Allah nasip ederse. Burada oynayanda alternatifte aşağı yukarı aynı olmalı.

Son Dakika:

Ekli dosyayı görüntüle 135328

Sokacam romanyasina ama.

Anadolu takımına döndürdü bunlar.

Tamam scout yap ama bu nedir ya.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Morutan kim Allah aşkına kaç maçını izlediniz ya da Morutan üst seviye de kaç maç oynamış ki şu takıma gelip fark yaratacak? 3 aydır sağ tarafa kaliteli, net topçu alın diyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt