Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kac mactir sacma sapan pas hatalari yapiyoruz bide. Biktim bu pas pas pas oyunundan, ki onu da yapamiyoruz zaten. Inadi birak hoca yeter artik ya

St. Johnstone ikinci macta 15dk dikine oynadik kisa ve tek hizli paslarla, arka arkaya 2 gol attik. Pas oyununu ben daha cok seviyorum (bunu degil tabi) yani topu kontrol etme ama hizli paslasma. Ama bizim oyuncu grubumuzda bunu uygulayacak isim sayisi cok az. Muslera bile beceremiyor su siralar. Eldeki malzeme buna uygun fegil. Elde boreklik malzeme var, biz yas pasta kasiyoruz. Yani oluyor gibi ama tat yok sonra begenmiyoruz ya da yamuk yumuk oluyor iste.

oturmuş sistemin yok iyi bir hazırlık dönemi geçirmemişsin rotasyon yapıyorsun.. şu kafadan çıkmak lazım bir takımın bir 11 i olur sistemi oturmuş olur (bunlar olabildiğince beraber oynar birbirine alışır) yedekleri de o sistemi hazmetmiş olur bir iki değiştirirsin bizimkiler iki maç oynayınca revirlik oluyor nedense. . daha lig yeni başlamış birde...bir oyuncu bir sağda bir solda bir geride iki geride olurda her futbolcu bu şekilde zırt pırt kullanılmaz. defans orta saha değildir. orta saha orta sahadır. orta saha kendi arasında üç pas yapamıyorsa dar alandan çıkıp oyunu geniş alana açıp ileriye doğru oyunu yönlendiremiyorsa bu iş olmaz. bizim orta saha şu anda daha oynadığımız hiçbir orta sahaya bariz üstünlük kuramadı. bunda tek tip oyuncun olduğu gibi yetersiz hazırlıklarda başrolde..

Taylan 8 de oynayabilir.
erzurum'da 8/10 oynadı ama burada olmaz

biraz kalabalığın içine düşünce eli ayağına dolaşıyor

merkezde oynayan oyuncular zaman zaman çok dar alanda kalıyorlar. taylan orada çok sırıtır.

6 numarada sivrilmesinin sebebi kalabalığın içinden kurtulup oyunu görebilmesiydi ki o konunda da muhteşem sayılmaz. merkeze geçerse dağılır iyice.

Taylan’a 3-4 milyon Euro bile teklif varsa hemen satılsın. Sezon içinde Taylan’a çok sallarsınız demiştim daha sezon başında başladı herkes sallamaya. Kimse kusura bakmasın 8-10 milyon eurolar hayal. 6 aylık topçuya kimse o paraları vermez. Kimse de hiç “Kendi topçunuzu bu kadar gömmeyin Ozan dombilisi kadar değeri yok mu” demesin evet yok. Ozan o fiziğine rağmen Taylan’dan daha tempolu ve şutları var. Ayrıca kaç senedir de milli takım ve ligde fazlasıyla süre alıyor. Kendinizi kandırmayın. Taylan ile oynanan her maç bu şekilde oynarız.

Keşke bu sene de idare edip seneye falcao feguli vs gitseydi de bütçeyi sağlam yapsaydık şimdi seneye yine Ffp gireriz

erzurum'da 8/10 oynadı ama burada olmaz

biraz kalabalığın içine düşünce eli ayağına dolaşıyor

merkezde oynayan oyuncular zaman zaman çok dar alanda kalıyorlar. taylan orada çok sırıtır.

6 numarada sivrilmesinin sebebi kalabalığın içinden kurtulup oyunu görebilmesiydi ki o konunda da muhteşem sayılmaz. merkeze geçerse dağılır iyice.
Dieng icin diyorum.

3. Dünya ülke takımlarıyla kafa takımlarla yani bizim hocamizin deyimiyle makası acanlarla küçük bütçelerle neredeyse denk mücadele sergileyebilen takımları yaratan hocaların tamamı hedefimiz olmalı ki dönem dönem oluyor bu yani bence böyle bir profil denemeliyiz ve bu Terim'in manasız futboluna gösterilen sabır kadar gösterilmelidir en az.

takımımızın randers'tan çok da kaliteli olmadığını kabul edelim

çok daha fazla para harcasak da oyuncu kalitemiz aynı düzeylerde sayılır.

Terim in cesaret edemediğini perreira yapıyor. Ulan bu adamlar böyle oynuyorsa koy alt yapıdan çocukları. Gençleşeceğiz deyip oyuna yedekten 34 yaş ortalamalı oyuncuları sokuyorsun. Seni onlar kurtarmaz işte bu saatten sonra.
Terimin yaptığını doğru bulmamakla beraber bugün fenerin yedeklerinde kaleciler hariç 4 kişi vardı zaten,sakatlıklar ve lisans problemlerinden dolayı. Mecburiyetten oyuna aldı yani. Lig maçlarında oynatırsa o zaman tebrik ederiz Pereirayı, ADS maçında gençleri oyuna almamıştı mesela.

hemen hemen bütün rakip ataklar kiminle oynadığımız fark etmeksizin bizim kalenin civarında son buluyor yani topu kapamıyoruz alan parsellemesinde problem sahaya yayılışta problem var. savunma yapmak istesek yapamıyoruz. İkinci topları almada sıkıntı var. kaliteli adam eksikliği olduğu kadar sistemde sıkıntı var..

Hoca giderse okan buruk gelmeli umarım imzalamaz bi yerle çünkü hoca bu sene bırakacak gibi zaten isabet olur son zamanlarda saha içi tavırlarını pek iyi görmüyorum

Pas oyunu oynayan büyük takımlar Pasların finalinde rakibin açığını yakalayıp sonuca gidiyor biz de onca gereksiz pastan sonra saçma sapan bir pas hatası ile pozisyon ölüyor . Bir de üstüne kontratak yiyoruz . Takım bunu oynayamıyorsa veya üzerine birsey katamıyorsan vazgeç bu oyun anlayışından be Hocam . Gına geldi artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt