Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sahada dayak yiyen Kerem, 3. bolgede tek fark yaratan oyuncu 4. ligden aldigimiz Kerem, takimdaki her oyuncu da oldugu gibi eksikleri olan Kerem, Johnstone ve Randers maclarinda sahneye cikan Kerem ama yine de goze batan Kerem. Elestirenlere ve eksiklerini yazanlara bir sey demiyorum ama tuhaf seyler okuyorum. Arka tarafi kalkmis, bundan bir sey olmaz, yollayin gitsin, boyle devam ederse kaybolup gider gibi yorumlar… ilginc… Babel, Arda ve Feghouli goze batmiyor ama Kerem goze batiyor demek?

Sus isareti ve el kol hareketi yapan baska oyuncu gormediniz herhalde. Isterse sahada sus isaretinin babasini yapar, takim arkadasinin kafa ve yumruk atmaya ne hakki var? Dest aynisini Tadic’e yapti, Tadic benzer bir tepki gosterdi ama vurmadi. Bellerin aynisini Mesut’a yapti ama Mesut soyunma odasinda gorusecegiz dedi. Marcao yapinca tamam ozur diledi uzatmayalim ha. Aynisini Arda veya Akbaba yapsa olacaklari dusunemiyorum bile. Neyse.

ft eylülden bahsettiğine göre transfer işi yaş

avrupada transfer bitince elde kalan oyunculardan koparmaya çalışacağız gibi algıladım.

muhtemelen kimseyi gönderemediğimiz için limit sorunu da var.

işimiz zor ama takıma kanat, orta saha lazım. transfer yapılmaması gibi bir durum kabul edilemez.

Oyuncuların düşüşünü de geçen sene Rize maçından beri söylediğim gibi hocaya bağlıyorum.

Ama sizin gibi ayak tenisi gibi bence boş söylemlerle değil

Hoca oyuncuların özgüvenini bitirmiş, sorumluluk alan az, ileride gereksiz top döndürmekten top kaybediyoruz. Oyuncular korkuyor.

Her şeyi geçtim ayağı kötü diye laf yapılan Luyindama'ya bugün ısrarla oyun kurdurma çabası neyin kafasıdır? Manyak mıyız abi biz, sahada Aanholt var, çık bek üzerinden yav.

Bu saatten sonra Gedson 'un geleceğine inanmıyorum ama Gedson gelmese bile Harroui veya bir başka orta saha transferine gitmemiz gerekiyor, Berkan & Taylan ikilisi orta sahada iyi eyvallah ama 3. bir oyuncu gerekiyor oraya hatta Berkan veya Taylan 'dan birini kenara çekip onun yerine oynayabilecek bir orta saha lazım

Bunun haricinde kenarlardan birinde kesinlikle yaratıcı/dribling yeteneği olan bir kanat oyuncusu gerekiyor. Yani mevcut kadroda bile oynayacak 3 yerliyi zar zor bulabilirken en azından 2 tane daha yabancı eklenmesi gerekiyor bu takıma

Hal böyle olunca eldeki yerli oyuncuları arttırmak gerekiyor, bana göre stopere bir Kaan Ayhan veya Ozan Kabak gelmeyecekse en yakın duran sol bek, hani elimizde Marcelo olur 31 yaşında olsa bile oynasın deriz veya 20 yaşında Sacha Boey 'in gösterdiği gibi bir ışık verir oynasın gelişir deriz de PvA bence öyle olmazsa olmaz bir oyuncu gibi gelmiyor şu ana kadar.

Artık Berkan Kutlu veya Emre Kılınç 'tan sol bek çıkarmaya mı bakarız Umut Meraş hatta Ugur Ciftci 'ye filan mı gidiyoruz bilmiyorum da doğru bir planlama için bazı mevkilerde yerli oyunculara gitmemiz gerekiyor. Bir diğer yerli kullanabileceğimiz mevki de her Avrupa maçında saçma sapan işler yapan Muslera yerine İrfan Can 'a gitmek

ft eylülden bahsettiğine göre transfer işi yaş

avrupada transfer bitince elde kalan oyunculardan koparmaya çalışacağız gibi algıladım.

muhtemelen kimseyi gönderemediğimiz için limit sorunu da var.

işimiz zor ama takıma kanat, orta saha lazım. transfer yapılmaması gibi bir durum kabul edilemez.

Yine Menajerlerden oyuncu dilenip milyonları yedireceğiz işte, hocam da sever böyle işleri

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Babel Arda Ömer Emre ok

Feg'in gitmesini Akbaba alındığı dönemden beri istiyor, o dönem uzun süre oynatmama sebebi buydu hatta iyi de teklif almışız ama göndermemişler.

Falcao konusu bence bir sarmal, eğer yönetin Gomis'in yerini doldursaydı ne Diagne yaşanırdı ne de Falcao.
Galatasaray'ın geleceğini düşünmek zorundayız diyor hem hoca hem yönetim ısrarla, ağız birliği yapmışlar,alınan genç oyuncular gayet iyi cica, boey, Berkan, nelsson düşük maaşlı herşey harika , ama Galatasaray'ın geleceğini düşünmek zorunda olan arda, akbaba, Taşdemir,. Ömer ile sözleşme kesinlikle yapmaz ve Babel, feghouli,falcao gibi oyuncuları göreve gelir gelmez dehler zararına bile olsa son 1 haftaya bırakılacak işler mi bunlar

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Oyuncuların düşüşünü de geçen sene Rize maçından beri söylediğim gibi hocaya bağlıyorum.

Ama sizin gibi ayak tenisi gibi bence boş söylemlerle değil

Hoca oyuncuların özgüvenini bitirmiş, sorumluluk alan az, ileride gereksiz top döndürmekten top kaybediyoruz. Oyuncular korkuyor.

Her şeyi geçtim ayağı kötü diye laf yapılan Luyindama'ya bugün ısrarla oyun kurdurma çabası neyin kafasıdır? Manyak mıyız abi biz, sahada Aanholt var, çık bek üzerinden yav.
Hoca eskiden bu kadar değildi yav. Şimdi her hatadan sonra kenarda çıldırıyor. Gerçekten artık oyuncular üzerinde öyle bi baskı kurmuş ki kimse fark yaratmaya çalışmıyor, ayağımdan hatasız çıkarayım fırça yemeyeyim modundalar. Bu gidiş hiç iyi bir gidiş değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt