Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 24.769
- 22.190
- 2.308
Bana çıkan reklamlardan rahatsız değilim. Genelde bikini vs reklamı çıkıyor.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bana çıkan reklamlardan rahatsız değilim. Genelde bikini vs reklamı çıkıyor.

Herhangi bir kısıtlama yok kardeşim, zaten öyle bir hak yok!(Bu ülkede yaşamadığını düşünerek yazdım,aksi durumda ise kusura bakma)Hak verilmez alınır dersen ki "uygulamalı olarak "Federasyon başkanı ve onu oraya getiren kurulları eleştiren bir tweet atarak'bunu test edebilirsiniz, tabi bedelini ödemeyi göze alarak!ülkede protesto hakkı olduğunu sanıyorum, tabi ona da kısıtlama gelmediyse
Şampiyonluklar tabiki başarı fakat ligin kalitesi çok düşük. Terim'in geri kalmış futbol anlayışı bile zaten %50 şampiyon yapabiliyor. Sorunumuz çağ dışı futbol oynuyor, keyif veren bir oyun oynayamıyor oluşumuz.Oyuna değilse sonuca bakarsak Terim de 4 senenin 2sinde şampiyon, 1inde pandemi araya girene kadar şampiyonluğa dolu dizgin giden bir takım ve son sezonunda da tek golle kaçan bir şampiyonluk var yani hiç başarısız değil. Burada oynadığımız oyunun yetersizliği eleştiriliyor bence şampiyonluktan ziyade. Yapılanma da ilk defa bu sezon yapılıyor. Burada asıl sorun oyuncu tercihi ve değişiklikleri Terim benim nazarımda burada sınıfta kalıyor. Babel, Arda, Soso ile bir yapılanma söz konusu olamaz. Kendi ısrarla istediği Barış Alper'e, Yunus'a şans vermemesi de kendisi ile yapılanmanın olmayacağını gösteren doneler.

Benim reklamdaki olayla bir işim yok bir aramamda mevcut değil ama geçen gün bir sohbette bir arkadaş bahsetmişti. Ses kaydı alıp reklam çakıyorlar. Bu bence büyük bir suç.Bana çıkan reklamlardan rahatsız değilim. Genelde bikini vs reklamı çıkıyor.![]()
Rastgele atiyoruz isteBu takım nasil gol atacak merak ediyorum.
aldık mı gs store gidip ismini yazdırayımmüjde
![]()
Óscar Cabezas - Player profile 2025
Óscar Cabezas, 28, from Colombia ➤ Llaneros FC, since 2025 ➤ Centre-Back ➤ Market value: €100k ➤ * 22/12/1996 in Tumáco, Colombiawww.transfermarkt.com
Müjde derken CB ihtiyacımız mı öncelikli hücum mu reis?müjde
![]()
Óscar Cabezas - Player profile 2025
Óscar Cabezas, 28, from Colombia ➤ Llaneros FC, since 2025 ➤ Centre-Back ➤ Market value: €100k ➤ * 22/12/1996 in Tumáco, Colombiawww.transfermarkt.com
Bilmem hiç bölgesel amatör ligi maçı izlediniz mi? Dün BAL Ligi kalitesinde top oynadık ve o kalitede bir gol yedik.Ne zaman şu takımda ufaktan biraz umut var desem haftaya öyle bir top oynuyorlar ki oynadığınız topa sıçayım diyip telefonla filan uğraşmaya başlıyorum.
Dün yediğimiz gol o kadar komikti ki. 6-7 kişi resmen mal gibi izlediler. Hata dediğini 1 kişi yapar. Aynı anda takımın yarısının beyni duruyorsa o takım boku yemiş demektir. Gol gelmeden önce zaten bas bas bağırıyordu. Ama padişahımız değişiklikleri yedikten sonra yaptı her zaman ki gibi. Gerçi yapmasa daha iyiydi, yine her zamanki gibi.
Bir de çıkıp çalışmıştık bunlara diyor. Lan şu golü halı sahada yemiyorlar. Neyin çalışması bu, ne anlatıyorsun sen. Çalıştırdığın hali bu mu takımın.
Yürüyerek kontra yapmaya çalışmak gibi futbol dünyasına kimsenin aklına gelmeyecek bir şey de kazandırdı ama hakkını yemeyeyim şimdi.
Velhasıl kelam, bu takıma Gedson, Halil, Morutan filan alınırsa ıkına ıkına belki yine şampiyon oluruz ama iyi futbol beklentisi olan varsa daha çok bekler.
Üçlü oynamak ve fatih hoca demek yeterli olacaktır bence. 96-2000 arası ft olsa tereddüt bile etmem ama şimdi ki ft bıkmış bir td görüntüsü veriyor. hiç bir detaya çalışmıyor uğraşmıyorÜçlü savunma heveslileri görüyorum.Üçlü oynamak için taktiksel beceri yanında fiziksel üstünlük gerekiyor.Örnek vermek gerekirse son Avrupa şampiyonu İtalya ya da Ş.Ligi şampiyonu Chelsea üçlü oynuyor.Ancak bu takımlarin takım boyu kısa, ön alandaki isimler sürekli baskı yapan mobil oyunculardan oluşuyor.Üzerine kenar oyuncuları hızlı ve stoperlerin de pozisyon bilgisi yüksek.Böyle bir takım kurma maliyetini de sizin takdirlerinize bırakıyorum.
Ligimizde ise defansif oyun harici (Antep) üçlü oynayan Fenerbahçe var.Stoperler yetersiz o yüzden geniş alanda oynuyorlar ve bu yüzden koşu mesafeleri en yüksek maç FB maçları oluyor.Tabi bunun bir bedeli var, gel git oyununda fiziksel devamlılığı düşük oyuncular bir bir sakatlaniyor,daha da devami gelir böyle oynamaya devam ederlerse.Çünku orta saha ve hücum oyuncularında ön alanda baskı ve top taşıma sonrası o kadar geniş alanda bir iki depar sonrası adaleler atar.Bu oyuna uygun tek oyuncu Ozan'dı o da gitti.Çözülmeleri yakındır...
Bütün bu örnekler sonrası bizim hücum oyuncuları,kenar oyuncuları ve Fatih Terim'in idmanlarini düşününce üç maç sonra revire döner takım.Bunu görmek için kâhin olmaya gerek yok,o yüzden üçlü defans felan sezonun kabusu olur bizde.Aman deyim!
Teşbihte hata olmaz üstadım. Bu seviyede yapılacak hata değil bu. Zaten bunun gibi kaç tane pozisyon oldu. Rakip becerikli olsa hiçbir şey yapmadan en az 2 tane daha sallamışlardı.Bilmem hiç bölgesel amatör ligi maçı izlediniz mi? Dün BAL Ligi kalitesinde top oynadık ve o kalitede bir gol yedik.
Müjde derken CB ihtiyacımız mı öncelikli hücum mu reis?
birisi gs mize kuvvetli ayırma büyüsü yapmış gibi. belimiz doğrulmadı