Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belhanda devre arası oyundan çıktığı için maç sonu olay çıkarmış. Samet Aybaba'da neyine güveniyorsa böyle bir açıklama yapmış.

Suç bu salakta değil ki balotelli gibi adam var elinde teknik direktörün Samet yani ne bekliyorsun ki geçen hafta balotelli çıkmasa feneri tokatlıcaklardı

Suç bu salakta değil ki balotelli gibi adam var elinde teknik direktörün Samet yani ne bekliyorsun ki geçen hafta balotelli çıkmasa feneri tokatlıcaklardı

değişikliklerden sonra son yarım saat tamamen kenar ortalara döndüler ve balotelli'yi çıkardı. illa ki bir kafası vardı o bölümde çıkmasa.

Bu jimnastikçi tinercilerde beyin namına en ufak bulgu varsa ne olayım. Bugün biri yanımda utanmadan ganyancı sergeni dünya futbol tarihine adını altın harflerle yazdırmış ismi her yerde bilinip saygıyla karşılanan karpatların maradonası süper lig tarihinin gelmiş geçmiş en iyi yabancısı 10 numarası Hagi’den daha iyi ve yetenekli olduğunu söyledi. Yaşça büyük olmazsa yüzüne tükürürdüm gerçi cevabını fazlasıyla verdim de insanda biraz utanma olur, doğru ya bunlarda utanma olsa kuş olmazlar. Sizin o münasip yeriniz öyle böyle değil çok kalktı ama indirecek olan da biziz hem de kanırta kanırta

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu jimnastikçi tinercilerde beyin namına en ufak bulgu varsa ne olayım. Bugün biri yanımda utanmadan ganyancı sergeni dünya futbol tarihine adını altın harflerle yazdırmış ismi her yerde bilinip saygıyla karşılanan karpatların maradonası süper lig tarihinin gelmiş geçmiş en iyi yabancısı 10 numarası Hagi’den daha iyi ve yetenekli olduğunu söyledi. Yaşça büyük olmazsa yüzüne tükürürdüm gerçi cevabını fazlasıyla verdim de insanda biraz utanma olur, doğru ya bunlarda utanma olsa kuş olmazlar. Sizin o münasip yeriniz öyle böyle değil çok kalktı ama indirecek olan da biziz hem de kanırta kanırta

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yetenek tartışılır ondan abes bir durum yok ama haginin büllüğü olamaz futbolculuk bakımından

Bejeke nasil yeni transferlerin hepsine lisans cikarabiliyor ya? Limitleri bizimkinden 150m asagida. Biz yabanci fazlaligindan mi cikaramiyoruz yoksa limiti aştigimiz icin mi cikaramiyoruz? Fazla yabancidan dolayi ise ozorn ile sekidikayi fesih edelim gitsin. Nelsson hatay macinda oynamali

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt