Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz yalnız iyi yapılanmadayız harbi. Bonservislere o kadar takılmıyorum. En geç önümüzdeki sene sonu bütün yüksek kontratlılar ve faydasızlar boşa çıkıyor. Bir tek muslera kalacak onu da bir şekilde yollayabilirsek maaş bütçemizi baya baya aşağılara çekeriz. Max 25 m euro civarına sabitlememiz gerek bütçeyi hatta bana göre o bile fazla 20 m euro civarı makul olacaktır. Çok yetenekli topçu harici 1.5 m eurolara çıkmamamız gerek

Gedson transferi saha içi kadar saha dışı açısından da kritik bir hale geldi. Jimnastiğe giderse taraftar ve camia açısından da yıkıcı bir hal alır.

Saha içi açısından ise Gedson ve Berkan 'ın takıma müthiş bir dinamizm ve pres gücü katacağı inanıyorum. Zaten kanat ol ayan takımımıza 4-3-1-2, 4-1-2-1-2 ve hatta 4-3-2-1 gibi sistemlerin oturacağını düşünüyorum. Bizde Kerem dahil adam akıllı bir kanat oyuncusu yok. Bu sene artık 4-1-4-1 garabetinden kurtulmak lazım kesin olarak...

MAR-LX1M cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Biz yalnız iyi yapılanmadayız harbi. Bonservislere o kadar takılmıyorum. En geç önümüzdeki sene sonu bütün yüksek kontratlılar ve faydasızlar boşa çıkıyor. Bir tek muslera kalacak onu da bir şekilde yollayabilirsek maaş bütçemizi baya baya aşağılara çekeriz. Max 25 m euro civarına sabitlememiz gerek bütçeyi hatta bana göre o bile fazla 20 m euro civarı makul olacaktır. Çok yetenekli topçu harici 1.5 m eurolara çıkmamamız gerek
Seneye rahatlıyoruz bayağı,diagne harici kağnıların sözleşmesi bitiyo ama

Ft yine ftliğini konuşturup hepsiyle sözleşme uzattırır

Marcao'yu 10 Milyon civarına gönderebilirsek ve Ozan'ı kiralarsak yabancı sınırı anlamında çok rahatlarız. Ozan-Nelsson ikilisi lig için hayli hayli yeter bence Luyindama'da rotasyonu sağlar. Stopere Ozan'ı koyarsak iki kanada da yabancı oyuncu koyabiliriz elimiz çok rahatlar.

Son düzenleme:
Gedson transferi saha içi kadar saha dışı açısından da kritik bir hale geldi. Jimnastiğe giderse taraftar ve camia açısından da yıkıcı bir hal alır.

Saha içi açısından ise Gedson ve Berkan 'ın takıma müthiş bir dinamizm ve pres gücü katacağı inanıyorum. Zaten kanat ol ayan takımımıza 4-3-1-2, 4-1-2-1-2 ve hatta 4-3-2-1 gibi sistemlerin oturacağını düşünüyorum. Bizde Kerem dahil adam akıllı bir kanat oyuncusu yok. Bu sene artık 4-1-4-1 garabetinden kurtulmak lazım kesin olarak...

Aynen, sistem değişmeli olmayan kanatla kanata dayalı sistem olmaz, yada pva ve boeyi öne at ne bileyim sağ kanat yedlin boey yap boeyde orta özelliği var yedlin daha orta açmadı belkide, pva sola çek öne arkası sıkıntı gerçi. Ama kanatsız takım kanata dayalı top oynuyor sonuç bu

Gedson da gelse Halil de gelse hoca ve ekibi takımın başında olduğu sürece bizden hiçbir şey olmaz Randers gibi takıma şu halimizle 3-4 atıp gelmemiz gerek biz zorla bir gol bulduk her an tetikteyiz hangi oyuncumuz hata yapacak diye kaleden forvete her noktada anormal işler oluyor ve hiçbir düzelme olmadan devam ediyoruz sadece hayaller dinliyoruz somut birsey yok son yıllarda Ocak ayını bekleyin sene sonunu bekleyin Eylülü bekleyin biz 3-4 senenin takımı için uğraşıyoruz biraz sabredin artık gerçekten sıktı bu muhabbet her sene formasını, kombinesini alan arkadaşlarım bu sezon hem de yıllar sonra kombine yeniletmedi ...

Gedsonı aldık diyelim ki gelmiyor. 4312 oynasak net değişiriz. 4321 de keremi de kullanabiliriz o zaman.

Nasil Yok yabanci sayisi full, daha ozorn sekidika var.
Renktaş, şu an transferde tıkanmamızın Falcao ile bir alakası yok. Limit mevzusu. Yabancı sıkıntımız yok demiyorum. Falcao ile bir alakası yok diyorum. Takımda Omar'ın lisansı askıda olacağı düşünülürse Ozorn ve Sekidika'yı yollayınca 1 yabancı sınırı zaten açılıyor.

transferi geçtim bu sezon en zayıf yedek kulübesi bizde sanırım hoca yanına neden yardım almıyor anlamyorum yaşlandıkca inadı level atlıyor resmen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt