Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benfica'nın Gedson konusunda ne yapmaya çalıştığını anlayabilen var mı? Akıllarınca fiyat mı arttırıyorlar böyle? Transfer sezonu kapanmadan oynatırsak "kötü oynar kimse istemez"den mi korkuyorlar yani. Adama da yazık.

Önyargılı olmadan okuyun.
Okudum tek suclu taraftarmis itibarsizlastirdigimiz ve elestiri dozunu arttirdigimiz icin takim top oyanayamiyor

Takimin 3 senedir bir sistem ve taktige sahip olmamasi bir duran top organizasyonunun olmamasi kondisyonu mac yaparak ikinci devrelerde kazanmamiz hakedene degil haketmeyene forma verilmesi her yonetimle kavga edilmesi futbolculari basin onunde elestirmesi gozdagi vermesi kendi kurdugu kadrolari begenmemesi onemli degil zaten

Onemli olan biz elestirdik diagne deger kaybetti takim itibarsizlasti ozaman yonetim diye birsey olmasin taraftar bu kadar etkiliyse biz yonetelim klubu

En iyi ozelligimiz bu basarisizliga tahammulumuz olmamasi basarisizin gonderilmesi Fenerbahce gibi biat mi edelim yillarca ne yapalim ne istiyorlar Dunyanin her yerinde her mevkide basarisiz olan gider ben calistigim yerde sene dunya para harcayip sirketede basari getiremesem kimse eskiden para getirdin demez kicima tekmeyi basar

Bu cok bilmis arkadas hep kendine yontmus gercekleri carpitmis terim once sahada mucadele eden kosan kondisyonu iyi bir takim yapsin soz agzimi acmicam 3 senedir en kotu kondisyon bizde birde sezonu en erken biz actik 40 derece istanbul sicaginda kamp yapan hocaya ben tek kelime etmem sozu cok uzattim Terim varsa basari yoktur en kisa zamanda gidip torunlarini sevsin yeter ulan daraldik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt