Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sağ kanata dripling yeteneği yüksek skor katkısı verecek kavruk hızlı bir topçu lazım bunun için de direk Fransa Ligi'nde çökmek lazım

Morutan'da falan bahsi geçen 8-10 milyonu vermek bana mantıksız geliyor
Romanya liginden almaktansa Fransa liginden almak daha iyi olur daha az yetenekli olsun ama alıcağın katkıyı bilirsin

En büyük örnek Boey adamlar beklentilerinin altında dedikleri topçuyu 1 milyona verdi
Boey iyi bir gelişim gösterirse ofansif anlamda çok rahat Avrupa'da orta seviyeye gider bizede bunun gibi hamleler lazım

Tff nin en üst yöneticilerinden birinin, Devletin bankası olan Halkbanktan 70 milyon tl kerdi çekmiş ve bunu 8 yıl boyunca ödememiş. Daha sonra bu duruma şöyle bir çözüm bulunmuş ; Halkbankasının kredilerden sorumlu başkan yardımcısını Tff uyuşmazlık çözüm kurulunun başına getiriliyor ve borç siliniyor, veee uyuşmazlık kurulunun başına geçecek kişiyi Tff başkanı önerirmiş ve yönetim kabul edermiş. Bu borcun çok az bir kısmı (4 te biri kadar galiba)ödenmiş o ödeme şeklide çok tuhafmış, geri kalan ise kapatılmış.
Bunu HY ve Gökhan Dinçten duydum, aynı şekilde Atilla Türker de söyledi ve ekledi lütfen ama lütfen beni mahkemeye verin lğtfen dedi. Elimde tüm belgeler dedi. Bir sonraki seçimde Göksel Gümüşdağ ve Servet yardımcı aday olacakmış ve bu ikisi şuan kanlı bıçaklıymış deyim yerindeyse. Nihat 3 sefer istifa etmiş Ankaradan geri dönmüş.
Nasıl bir iğrençlik kepazelik nasıl bir şerefsizlik ….. tiksiniyorum iğreniyorum bu Türk futbolundan.

valla öyle de olsa taraftar coşmuş altında kendi ayaklarına sıkarlar
Ne alaka yav.Herseyde kendi ayaklarına sıkıyor bu adamlar.Ne sıkma meraklısı bir yönetimmiş.Baskan Burak Elmas bu foto ile bir birlik ve teşekkür çağrısı yaptı bunada resmi site ortak olmuş.Bunu anlamayacak kadar beyne sahip olmayan birisi de Galatasaray'li olmasın yani.Bize bir yarari olmaz.

Ne alaka yav.Herseyde kendi ayaklarına sıkıyor bu adamlar.Ne sıkma meraklısı bir yönetimmiş.Baskan Burak Elmas bu foto ile bir birlik ve teşekkür çağrısı yaptı bunada resmi site ortak olmuş.Bunu anlamayacak kadar beyne sahip olmayan birisi de Galatasaray'li olmasın yani.Bize bir yarari olmaz.

kimşn Galatasaraylı olup olmuycağına insanların beynine bakarak mı karar veriyorsun burda sabah akşam transfer nöbetini neden tutuyoruz o zaman birlik beraberlik olalım

kimşn Galatasaraylı olup olmuycağına insanların beynine bakarak mı karar veriyorsun burda sabah akşam transfer nöbetini neden tutuyoruz o zaman birlik beraberlik olalım
Haklısın.Duymak istediğini söyleyeyim evet Gedson ile alakalı bence.Kesin var birşeyler.Hersey açıkça ortada.K.bakma ben dusuncesizlik ettim.

Bu Tff yi artık kimse koruyamaz, bu sıcağa kar dayanmaz hatta koruyanlar yarın yüzlerine bakmazlar bunların. eeee bu işler böyle

images (56).webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt