Mertis Güler
Tecrübeli Üye
- 10 Temmuz 2019
- 6.262
- 4.699
- 1.223
keyiflenelim
bülent uslu gördün müüü gördün müüü diye bağırmış mı antep’ten birileri ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
keyiflenelim
transferle ilgili değil bu oğulcan moğulcan olaylarıyla ilgili durumResmî insta hesabı napmış öyle Gedson mu geldi acaba
Transferle bir alakası yok.Tffye karşı birlik çağrısı.İnstageam hesabındaki logo hakkında ne düşünüyorsunuz
Transferle bir alakası yok.Tffye karşı birlik çağrısı.
İnstageam hesabındaki logo hakkında ne düşünüyorsunuz
hayırlı olsun iyi dobcuJetsonla alakalı bence
Jetsonla alakalı bence
Ne alaka yav.Herseyde kendi ayaklarına sıkıyor bu adamlar.Ne sıkma meraklısı bir yönetimmiş.Baskan Burak Elmas bu foto ile bir birlik ve teşekkür çağrısı yaptı bunada resmi site ortak olmuş.Bunu anlamayacak kadar beyne sahip olmayan birisi de Galatasaray'li olmasın yani.Bize bir yarari olmaz.valla öyle de olsa taraftar coşmuş altında kendi ayaklarına sıkarlar
bende öyle düşünüyorum transferle ilgili Burak elmasla ilgili olsa bi paylaşım olurdu illa altında hastag vs vs düz atıldığı için kesin bişeyler var ama bakalım
Ne alaka yav.Herseyde kendi ayaklarına sıkıyor bu adamlar.Ne sıkma meraklısı bir yönetimmiş.Baskan Burak Elmas bu foto ile bir birlik ve teşekkür çağrısı yaptı bunada resmi site ortak olmuş.Bunu anlamayacak kadar beyne sahip olmayan birisi de Galatasaray'li olmasın yani.Bize bir yarari olmaz.
Neden yıldızsız diye düşünüyorum. Bence transfer ile ilgili değil, tff meselesi içindir.İnstageam hesabındaki logo hakkında ne düşünüyorsunuz
Haklısın.Duymak istediğini söyleyeyim evet Gedson ile alakalı bence.Kesin var birşeyler.Hersey açıkça ortada.K.bakma ben dusuncesizlik ettim.kimşn Galatasaraylı olup olmuycağına insanların beynine bakarak mı karar veriyorsun burda sabah akşam transfer nöbetini neden tutuyoruz o zaman birlik beraberlik olalım