Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
images (4)~2.webp

Bu yönetimin en büyük sınavı oyuncu satabilmekti bunlar da beceremediler. Çok ciddi bir şekilde tez konusu olabilecek noktalara gidiyor oyuncu satamama durumumuz.
Bence tez konusu falan değil gayet de basit. Biz mümkün olsa tüm takımın kontratını fes edip yeni transfer yapmak istiyoruz. Şu takımda kimi satabilirsin ki? İşin daha da kötüsü messi takıma gelse bizim sistemsizlikte seneye bedava göndermeye çalışırız

Maşşallah scout ekibimiz o biçim çalışıyor adı geçen kapısını çaldığımız her topçu en az 10 milyon euro dan açıyor kapıyı

Valla Fatih Hocamıza büyük saygısı olan bir insan olarak; en büyük transferin yeni bir teknik direktör olacağını düşünüyorum. Ama Fatih Hoca yerine gelebilecek milyon tane hoca olsa da seçim yapmak o kadar önemli ki; tüm takımın çehresini değiştirebilecek tek hamle. Fatih Hoca yardımcılarının maaşını kendisi ödüyormuş. 2 tane çeyreklik yardımcının olması ve yeni bir yardımcı istememesi maaşını kendi ödediği için mi acaba? Tüm Psg oyuncularını getirsek bence bizim saçma oyun yine değişmicek

Muslera-Çipe-F. Öztürk-Balaban

Boey-Yedlin-Elabdellaoui-Keskin
Nelson-Luyindama-Arslan
Marcão-A. Öztürk
Aanholt-Bayram

Antalyalı-Kara-Babacan
Kutlu-Akbaba-Süer
Cicâldău-Kılınç-Yılmaz

Aktürkoğlu-Feghouli-Sekidika-Akgün
Babel-Turan-Çağlayan

Mohamed-Diagne-Falcao-Kol

Transferlerle beraber 28'e inmesi gerekiyor bu kadronun.

ha iyi ben de gidecek diye korkuyordum

Honduras'ta futbol sahalarında ender görülen bir an yaşandı.

Maçı izleyen taraftarlar bitiş düdüğüyle birlikte sahaya girerek hakeme tepki göstermeye kalktı. Ancak müsabakanın hakemi bir anda silah çıkarınca sahaya giren taraftarlar geri döndü.
Kayıtlara giren görüntüde bir taraftarın "Elinde silah var" demesi üzerine diğer taraftarlar hakeme doğru yürümekten vazgeçip sahadan ayrıldı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt