Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Elneny kulüp arıyorlar heralde bizim lig için yeter çok uçuk değilse maliyeti tabii forvete Halil'i almak şart. Diagne gitmeli bunun için de zor işler ya
ne diagneymiş ya herkes göndermeye çalışıyor bu takımda kalması gereken oyunculardan biri bence ve şuana kadarda iyi oynuyor

Galasevgisine ne ara sinirlendin renktaş. Bugünlerde seni iyi gormuyorum
Algı yapıyo sürekli

Duyumları kötü sonuçlardan sonra veriyo

Ft kalsın diye elmas propagandası yaptırdı seçim zamanı

Ft eleştirilmesin diye sistem değiştiriceğimizi,yardımcı alacağını falanda söylemişti

Hiçbiri olmadı

Şimdi yokuş aşağı gidiyoruz yine ve yönetimede suç atamayacağı için tffye sarıldılar yine

Hiç şaşmıyo,bizim gariplerde dış mihrak diye hatayı başkalarında aramaya devam ediyo,işe uyananda fetöcü,düşman,fbli muamelesi görüyo

Oğulcan oynasa herkesi yenicez bunlara göre ama oynatamadığımız için yeniliyoruz

Tffnin şerefsizliği bunlara kalkan oldu,olacak,olmayada devam ediyo

Hangisine gidiyorsun antuya mi carsı forumuna mi
TT Arena ilk açıldığında gscimbom olarak kombine alındı, o 7-8 kişiden biri bendim. :) İyi beşiktaşlıyım yani neler yaptım sızmak için :))

Biraz tahammül eşiğinizi yükseltin arkadaşlar, kimse ne mesaj atacağını size sormayacak.

Yaw sen bari yapma kuruduk kaldık 😆
Berkan duyumunda gsevgisi gibi dillenirim dedim hiç öyle olmadı,duyumu alan bizi unuttu :)

En az gsevgisi,ank kadar dillenmem lazım,emre kaplanın bile görüşlerine önem verildi,ertem şenerin bile duyumları taşındı burada,moralim bozuk,şunlar kadar değer görmedik

Ş aydın a diyince 3 gün abi abi diye peşinden koşardık :)

Uzun bişey var onun yerine görmek ister misin?

Olumsuz transfer haberi verince kuş damgası geldiğini bilmiyordum beyler, kusura bakmayın.
Genelde iq seviyesi düşük paylaşımlara kuş damgası vurulur forumda..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

images.jpeg-3.webp

Marcao görmeden

Ünal Aysal gelip bu seksi kulübe bir 10 milyon Euro’luk sponsorluk yapmaz mı eski günlerin hatrına. Belki Hajrovic, Ontivero, Tarık Çamdal kazıklarını da telafi etmiş olur.

Aysel ne zaman yardım yapmış

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Devran dondugunde bu tffde ki sahislar yargilanladiginda bu bjkyi pazarlik konusu edecekler

Suan anin tadini cikarsinlar

Galatasarayli herkes cok pis bilenmis vaziyetde sadece devranin donmesi gerekiyor sadece bir secim kaldi bir secim!

Bu yapilan bildigin şikedir!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt