- 6 Eylül 2014
- 94.267
- 65.049
- 4.608
Hangisine gidiyorsun antuya mi carsı forumuna miBoş yapma ya 1000 mesajım var benim 10 yıllık üyeyim. Romen’e 6.5 vereceğine 10a Gedson’u alırsın dedim, neyse uzatmanın anlamı yok iyi forumlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hangisine gidiyorsun antuya mi carsı forumuna miBoş yapma ya 1000 mesajım var benim 10 yıllık üyeyim. Romen’e 6.5 vereceğine 10a Gedson’u alırsın dedim, neyse uzatmanın anlamı yok iyi forumlar
ne diagneymiş ya herkes göndermeye çalışıyor bu takımda kalması gereken oyunculardan biri bence ve şuana kadarda iyi oynuyorElneny kulüp arıyorlar heralde bizim lig için yeter çok uçuk değilse maliyeti tabii forvete Halil'i almak şart. Diagne gitmeli bunun için de zor işler ya
Kartalyoruma gidip köşe yazısı yazcakmış üstatHangisine gidiyorsun antuya mi carsı forumuna mi
Algı yapıyo sürekliGalasevgisine ne ara sinirlendin renktaş. Bugünlerde seni iyi gormuyorum
Gece 3-4 gibi like sayısına göre pmden salıcam üstat
Geçen kimse likelamaz diye 20 dedim 2 dakkada 20 kişi beğenince söylemek zorunda kaldım
Samet duyumcu muYaw sen bari yapma kuruduk kaldık![]()
TT Arena ilk açıldığında gscimbom olarak kombine alındı, o 7-8 kişiden biri bendim.Hangisine gidiyorsun antuya mi carsı forumuna mi
Berkan duyumunda gsevgisi gibi dillenirim dedim hiç öyle olmadı,duyumu alan bizi unuttuYaw sen bari yapma kuruduk kaldık![]()
Samet duyumcu mu
Genelde iq seviyesi düşük paylaşımlara kuş damgası vurulur forumda..Uzun bişey var onun yerine görmek ister misin?
Olumsuz transfer haberi verince kuş damgası geldiğini bilmiyordum beyler, kusura bakmayın.![]()
Aynen boşluğuma gelmiş, Gedson olayı biraz sinirimi bozuyor.Genelde iq seviyesi düşük paylaşımlara kuş damgası vurulur forumda..
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ünal Aysal gelip bu seksi kulübe bir 10 milyon Euro’luk sponsorluk yapmaz mı eski günlerin hatrına. Belki Hajrovic, Ontivero, Tarık Çamdal kazıklarını da telafi etmiş olur.
Aynen renktaskuşları ensesinden tuttuğumuz gibi dışarı atalım
Konyalı Hacıahmetoviç değildir inşallahYeni futbolcumuzu izliyim biraz ..