- 6 Eylül 2014
- 94.279
- 65.059
- 4.608
Renkdaş transfersizlikten cildiriyorsun bellibu maçı izlemedim
bir iki tane iyi göründüğü maça denk gelmiştim.
bize karşı da iyi bir maçı vardı diye hatırlıyorum 19-20 sezonu ilk yarısında
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Renkdaş transfersizlikten cildiriyorsun bellibu maçı izlemedim
bir iki tane iyi göründüğü maça denk gelmiştim.
bize karşı da iyi bir maçı vardı diye hatırlıyorum 19-20 sezonu ilk yarısında
Adam iflas etti dediler...Ünal Aysal gelip bu seksi kulübe bir 10 milyon Euro’luk sponsorluk yapmaz mı eski günlerin hatrına. Belki Hajrovic, Ontivero, Tarık Çamdal kazıklarını da telafi etmiş olur.
başakşehirli berkay özcan ekibimize kazandırılmalı
“The clubs have agreed a transfer fee of EUR 12 million, with the possibility of the amount increasing to EUR 13 million through variables.”
Nelsson’u 7 milyona bize sattilar, Daramy’i 12 milyona Ajax’a, bonuslar haric toplam 19m, Kopenhag icin iyi para.
Ben acırım.Gedson icin taksitli 14 milyona acimam.
Cine 5 te başka şeylerde yayınlanıyordu renktas gece 12 den sonra gözlerim felfecir okuyorduEskiden Cine 5 de SL maclari olurdu kilit koyarlardi kilitli piksellerin arkasinda neler oldugunu takip ederdik hey gidi günler be
Cine 5 te başka şeylerde yayınlanıyordu renktas gece 12 den sonra gözlerim felfecir okuyordu
fotoğrafa daha geniş bakarsak bizde tutan (performans haricinde oyuncu profili de iyi oturmuştu) ve 99 doğumlu olan gedson'a 10-15'lik yatırım yapmak aynı pozisyona başka oyuncu alıp kumar oynamaktan daha mantıklı olabilir. çünkü alacağımız adam/adamların tutmaması halinde belki de bir kaç sene içinde bonservis+maaş olarak daha fazla para harcayacağız.Ben acırım.
Kurdukları orta saha rotasyonu Meite ve Mario total 7 m euroya maloldu.
Oynatamadıkları, verim alamadıkları Gedson'u iki katına almak aptallık.
10 m euronun ötesi kardan pay olmalı.
Mario için dolaylı yoldan 8 milyon odemisler admin?Ben acırım.
Kurdukları orta saha rotasyonu Meite ve Mario total 7 m euroya maloldu.
Oynatamadıkları, verim alamadıkları Gedson'u iki katına almak aptallık.
10 m euronun ötesi kardan pay olmalı.
1:56
BUNA DA KALKMA BE CAVUS
Fenerli19:07 haydi forvet !
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Piksellerin arasinda meme görecem diye kör olanlar olmus reisBir nesil kör oldu bunlar yüzünden..
Hoco yozondonEvet niye öyle oluyo ki