Faruk Özkul
Büyük Kaptan
- 7 Eylül 2009
- 22.237
- 12.978
- 2.658
En fazla 3,5 m - 4 m.İyi topçu da 6.5 m euro bonservis verilmez.
İrfan Can'a o para verilmez diyenlerin Kaan'ı önermesi ise fail bir hareket olmuş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En fazla 3,5 m - 4 m.İyi topçu da 6.5 m euro bonservis verilmez.
İrfan Can'a o para verilmez diyenlerin Kaan'ı önermesi ise fail bir hareket olmuş.
koray'ın ayagı tekniği kaan'dan daha iyi BENCEYerli stoper için Koray Günter düşünülmeli bence. Kaan Ayhan'a 6-7 milyon euro vermek enayiliğin daniskası olur.
Koray'ı yoklayalım. Cüzi bir miktara alınabilir belki. Yerli rotasyonunda iş yapardı.
luyiyi keser koray, marcao da gidici zaten
Koray için de 6-7 milyon istiyorlar.Yerli stoper için Koray Günter düşünülmeli bence. Kaan Ayhan'a 6-7 milyon euro vermek enayiliğin daniskası olur.
Koray'ı yoklayalım. Cüzi bir miktara alınabilir belki. Yerli rotasyonunda iş yapardı. Alpaslan'dan iyidir her türlü.
O zaman Işık Kaan'ın takıma monte edilme işlemi hızlandırılmalı. Zaten geç bile kalındı bence.Koray için de 6-7 milyon istiyorlar.
Reis de olmasa mahvolacağız doktor.Kasımpaşa bize destek oluyor allahtan önümüz arkamız resmen düşman
•Quod erat demonstrandum•
hocanın gerektiğinde forvete yollayacağı 196+ oyuncu bulmak gerekir
Taylan'ı 11 için yetersiz bulan biri olarak söylüyorum:
Kaan'ın 6 numara'da Taylan performansı verebileceğini düşünmek için oyuncuyu hiç izlememiş olmak gerekiyor. Adamın orta saha ile alakası yok çünkü.
Her yerde oynuyor lafı işkembeden sallamaktır, kusura bakmayın. Bu adamın orta saha oynadığı kaç maçı izlediniz acaba?
Ben geçenki Avrupa Şampiyonası maçı haricinde hatırlamıyorum ki o maçta da kötü oynamıştı zaten. İzledim diyen de yüzde 99 yalan söylüyordur. 200 küsür maçlık kariyerinde adam liberoda 20 maça çıkmış yahu.
14 küsür maçta sağ bek oynamış kariyerinde, onun 5-6 tanesi milli takımdaykendir zaten. Milli takımdaki sağ bek performansını beğenen yoktur herhalde.
Velhasıl kelam, Kaan ne sağ bekte ne de liberoda sırıtmadan oynayabileceğini düşünmüyorum ben. Adamın mevkisi stoper.
Oynamak var, oynamak var. Mevzu buysa, Taylan da 10 numara oynar oynatırsan.
Yok, ben de 6.5'a alinsin demiyorum ama çöp diyenler var. 3 milyona filan verirlerse almak lazim.İyi topçu da 6.5 m euro bonservis verilmez.
Reis de olmasa mahvolacağız doktor.
Vermiyorlar.Yok, ben de 6.5'a alinsin demiyorum ama çöp diyenler var. 3 milyona filan verirlerse almak lazim.
Ne diyek Baskan? Turşusunu kursunlarVermiyorlar.