Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yerli stoper için Koray Günter düşünülmeli bence. Kaan Ayhan'a 6-7 milyon euro vermek enayiliğin daniskası olur.
Koray'ı yoklayalım. Cüzi bir miktara alınabilir belki. Yerli rotasyonunda iş yapardı. Alpaslan'dan iyidir her türlü.

Yerli stoper için Koray Günter düşünülmeli bence. Kaan Ayhan'a 6-7 milyon euro vermek enayiliğin daniskası olur.
Koray'ı yoklayalım. Cüzi bir miktara alınabilir belki. Yerli rotasyonunda iş yapardı.
koray'ın ayagı tekniği kaan'dan daha iyi BENCE

Kaan gelsin ama 3.5 dan fazlası sıkıntı. Gelirse şayet duran toplardan da gol atabiliriz belki.

Bisey soracagim.dunku pozisyon ardaya verilen penaltı ile tamamen ayni miydi?yani ardaya verilmese o penalti,szalaiye de verilmemesini dogru bulur muydunuz

Taylan'ı 11 için yetersiz bulan biri olarak söylüyorum:
Kaan'ın 6 numara'da Taylan performansı verebileceğini düşünmek için oyuncuyu hiç izlememiş olmak gerekiyor. Adamın orta saha ile alakası yok çünkü.

Her yerde oynuyor lafı işkembeden sallamaktır, kusura bakmayın. Bu adamın orta saha oynadığı kaç maçı izlediniz acaba?
Ben geçenki Avrupa Şampiyonası maçı haricinde hatırlamıyorum ki o maçta da kötü oynamıştı zaten. İzledim diyen de yüzde 99 yalan söylüyordur. 200 küsür maçlık kariyerinde adam liberoda 20 maça çıkmış yahu.

14 küsür maçta sağ bek oynamış kariyerinde, onun 5-6 tanesi milli takımdaykendir zaten. Milli takımdaki sağ bek performansını beğenen yoktur herhalde.

Velhasıl kelam, Kaan ne sağ bekte ne de liberoda sırıtmadan oynayabileceğini düşünmüyorum ben. Adamın mevkisi stoper.
Oynamak var, oynamak var. Mevzu buysa, Taylan da 10 numara oynar oynatırsan.

Ya fm ci saçmalığı işte

•Quod erat demonstrandum•

Kaan bize olmaz bence marcao satılırsa nelson kaan olurmu pek emin değilim ayrıca kaan sağlam maaş ister biz o maaşları vermemeye çalışıyoruz.o yüzden ben kaanı artık düşündüğümüzü sanmıyorum.alsan oynatılmayı ister yedeğe gelmez ,diyelim yedeği kabul etti 600-700 bin eurolara gelmez.şahsi fikrim bu yönde

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gitsinler Almanya, Avusturya, Belçika’dan adam bulurlar. Yabancı sınırlaması olacağı belliyken Scout hiç mi adam bulamadı yerli statüsünde oynayabilecek?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt