Sıddık Saraylı
10 Numara!
- 11 Temmuz 2019
- 10.915
- 7.664
- 823
YokOzan ile ilgili haber mi var
Gündemden uzak kaldık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
YokOzan ile ilgili haber mi var
Gündemden uzak kaldık
Basketbola transfer geldi son dakika . Bu herif çok iyi
Kasimasa para alıyor muMame Thiam'ı 1.5a satana ayrı, alana ayrı koyim.
Türk futboluna armağan ettiler yaKasimasa para alıyor mu
Süper topcuydu suan olsa ilk 11 de oynardi.Bi sorum var arkadasla bi konuda anlasamiyoruzda sizce Ayhan Akman Galatasarayda iyimiydi ?
Son 2 sezonu çekilmezdi. @Hayri Cund hastasıydı ama Ayhan'ın her zaman.Bi sorum var arkadasla bi konuda anlasamiyoruzda sizce Ayhan Akman Galatasarayda iyimiydi ? Bence iz birakan bir topcu degildi Galatasarayimizda
Bi sorum var arkadasla bi konuda anlasamiyoruzda sizce Ayhan Akman Galatasarayda iyimiydi ? Bence iz birakan bir topcu degildi Galatasarayimizda
Bi sorum var arkadasla bi konuda anlasamiyoruzda sizce Ayhan Akman Galatasarayda iyimiydi ? Bence iz birakan bir topcu degildi Galatasarayimizda
Tam bir jokerdi. İz bırakmaktan kastınız nedir bilmiyorum ama zor zamanlarda her zaman elimizi rahatlatan standardı olan, sorumluluk alan bir isimdi. Etrafında Barış ile falan oynadı üstelik bu adam.Bi sorum var arkadasla bi konuda anlasamiyoruzda sizce Ayhan Akman Galatasarayda iyimiydi ? Bence iz birakan bir topcu degildi Galatasarayimizda
Çavuşesku demeden inanmayız Morutan haberineRomanya Ligi Eski Başkanı Dimitru Dragomir açıklamadan inanmam
Valla afaroz edilicem ama ben yine de doğru bildiğimi söylerim. Marcao’nun üzerine o anki gazla çok fazla gittik buna ben de dahil. Bir adam anasına karısına küfredilmemişse durup dururken zarar göreceğini bilirken dur bir şov yapayım diye takım arkadaşına koşmaz. Olayı detaylı bilmiyorum ama okuduğumuz kadarıyla marcao keremi maç içinde kaç kez uyarmış dizilimdeki yerini tutsun diye, kerem de sallamamış. Adam da içerlemiş yine benzer bir pozisyonda yine defansif yapması gerekeni yapmadığını görünce yine uyarmış zaten öncesinde kızgın; bir de artist artist sus işareti yapınca zıvanadan çıkmış. Ben de başta tüm gücüyle vuruyor zannettim ama sonra defalarca kez tekrar izledim suratına gelen birşey yok zaten yumruk yese şişerdi. Bir kafa darbesi o da diklenmek için. Elini marcaonun boğazına atmasa kollarına doğru yumruk mevzusu olacağını zaten sanmıyorum. Yani şahsi husumetten delirmiyor. Sonuç tersi olsa da sinirlenmesinin nedeni takımının yararı için. Yani göz var nizam var Kerem ilk başlardaki gibi savunmaya yardımcı olmuyor yalandan geziyor ben oldum havaları. Hakkaniyet olarak Marcaoyu tutuyorum bir tarafta takımı için arkadaşını uyaran adam öteki tarafta yalandan savunma yapıyor gibi gözüken biri. ama yeri yanlıştı. Hem bizi ite köpeğe maskara etti akbabaların diline düşürdü. Hem de takımı bir kişi eksil bıraktı. Hem de yediği cezalar kadar eksik kaldık. Keremden Marcaoyu affetmesini beklemiyordum zaten hatta kardeş kardeş resim paylaşsalar da inanmazdım ama akbabaları susturmak için, laf olsun diye arma paylaşmak yerine maç içinde yüksek enerji falan hatalar olabilir aslolan Galatasaray sorun yok tarzı açıklama bekledim ama o da gelmedi. Yani anlayacağınız evdeki küçük kardeş hem yaramazlık yapıp abisini delirtti hem de masum tatlış olup mağdur oldu. Ben Fatih Hocaya kızdım. İkisinden de savunma alacaktı Marcaoya 10xceza verecekse Kereme de 1x ceza verecekti ki; hem Marcao cezasına ses etmeyecekti hem de evin küçük tatlı haşere oğlu sahada kaçak güreş yapamayacağı gibi takım arkadaşlarına da artistlenmenin hata olduğunu görecekti. Hem de Marcao nun cezasını 5 e çekebileceklerdi vsvs. Değilse Fatih Hoca Emre’yi tokatladı herkes hocama bak helal olsun. Melo rierayı öldüresiye dövdü herkes Meloya hayran. Marcao hatalı evet cezasını çekecek ama takımı için deliren adam sözleşmesi feshedilsin denirken Falcao eli belinde gezmiyor bile çünkü sahada göremiyoruz daha adam gibi bir tepki görmedi. Zaten takımdaki sıkıntı şu ki bizim kaleye ellerini sallaya sallaya geliyor takımlar sebebi de hücum bölgesinin defansa yardıma gelmemesi. Yalandan pres yapması bu saatten sonra takımda kimse isyan etmez bu olaydan sonra.İteleyebileceğimiz başka bir Türk ligi yok maalesef. Marcao gibi bir topçu herhangi bir avrupa liginde bu hareketi yapsa çok kolay bize iteleyebilirlerdi. O kadar olmasa da Melo örneğinde olduğu gibi.
Düzeltme: Gerçi Melo bizden sonra Inter'e gitmişti. Benim hatam unutmuşum
Geçen Ligue 2'yi kurcaladım biraz. Tolouse'da Amine Adli diye bir çocuk varmış. Acaba bu bize uyar mı yeni bir Ribery çıkarır mıyız diye biraz daha araştırdım, meğerse adamı Bayern almak üzereymiş. Dortmund, Liverpool filan takip ediyor. Yani demem o ki Wonderkid bulmak öyle kolay değil, Fransız ikinci ligi bile dev takımların scoutlarınca parsellenmiş. Bu tip oyuncuları artık ancak Doğu Avrupa'da bulup erkenden alabiliriz. Morutan o yüzden bizim scout ekibinin yapabileceği maks işlerden olabilir. Maliyetler tartışılır ama bana koşullara göre hareket biçimimiz doğru geliyor.Morutanin tutmuş haline yeteneklerini keskinlestirmis haline serbest kalma bedeli koymam öyle söyleyeyim saf yetenek çünkü henüz işlenirse mücevher bu çocuk
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Var mı duyumMYabancı problemimiz yok,halilin gelmesi yeter,gelir de
Muslera-boey-nelson-marcao-anholt-taylan-cicaldu-berkan-morutan-kerem-halil
Gedson gelsede sorun yok
Ozan dönmek istemez lige geri. En azından şu anda.Fırsat ozan kabak olabilir mi