- 1 Ağustos 2014
- 63.853
- 75.058
- 4.338
Bize harbi Fernando gibi bir adam lazım yav
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Akbaba yerine herhangi bir futbolcuyu tercih ederim
Feghouli nin golu öncesi Cicaldau nun koşusu müthiştiEn sevindiğim transfer Çika oldu. O bölgeye şarttı böyle çat çat oynayacak bir adam ne zamandır. Tüzemen falan geçin ne dediğini, kalite belli ediyor kendini zaten, önemli değil o ne demiş bu ne demiş.
Yanlış yazmışlar orayı, yaptığı hareketi savunacak değiliz dedi o arada, itiraz edecek değiliz demedi yanlış hatırlamıyorsam.Tahkim kuruluma gidip itiraz etmeyeceğiz mi yani ?!
Beni de etti ama pas hatası yapmışmış, futbol üstatları öyle diyorTerim: Barış'ın bir kaç hareketi; çok kısa süre olmasına rağmen beni mutlu etti.
o çocuk belli çok fuleli heycanlı ama zamanla bu sorununuda çözer daha çok genç ve kuvvetliBeni de etti ama pas hatası yapmışmış, futbol üstatları öyle diyor
Diagne gider yakında. Halil dışında yabancı forvet de alacağız benceBazi oyuncularimiza talep varmis, bakalim kimler yolcu
Kuvvetli fizigi olmasida güzel.Beni de etti ama pas hatası yapmışmış, futbol üstatları öyle diyor
EvetFatih terim 2 kişi mi alacağız dedi???
hayır.Fatih terim 2 kişi mi alacağız dedi???
Nerede dedi üstad? 2 yetmez ama
Üstat 2 kişi oluyor işte fazlasını alamayızhayır.
bir genç daha var dedi sanırım o da bitmeye yakın
Ben bitmeye yakın havası aldım hocadanÜstat 2 kişi oluyor işte fazlasını alamayız