- 3 Ağustos 2019
- 2.148
- 2.916
- 648
Gedson çok elzem transfer, inşallah o da sessiz sakin biter
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Koreli'yi alamadık diye üzülen kardeşlerimiz vardı. Konuşmak için tabi ki erken ama görünen köy de kılavuz istemez. Nelsson çok sağlam görünüyor, Kim ise biraz savruk.Nelsson lider özellikli bir stoper deniliyordu. u21 Denmark kaptanı zaten. İlk maçtan bunu hissettirmesi çok iyi. Kim ise apayrı bir profil. Dan dun girdi rakibe, ayağı kötü. Liderlik ile yakından uzaktan alakası yok. Bakalım Nelsson'a çok ısındım ilk maçtan.
Cicaldauyu beğenmeyenler futbol falan izlemesin.3 tane daha aynı iq ya sahip oyuncumuz olsa her maçı 20 dkda çözeriz.
Nelsson'un ayağı kötü değil üstat. En az Marcao kadar oyun kurabilen bir stoper. Bugün sol tarafta oynadığını ve bu durumdan etkilendiğinin de altını çizelim.Nelsson lider özellikli bir stoper deniliyordu. u21 Denmark kaptanı zaten. İlk maçtan bunu hissettirmesi çok iyi. Kim ise apayrı bir profil. Dan dun girdi rakibe, ayağı kötü. Liderlik ile yakından uzaktan alakası yok. Bakalım Nelsson'a çok ısındım ilk maçtan.
Gigi şovu sever... ama şovdan daha çok sevdiği birşey varsa o da Para, Money, Geld Renkdaş.Şuna nasıl güveneceksin ki zaten
Yarın çıkıp 'Morutan'ın değeri 2 milyon ama satmıyorum' deyip üstüne bir kahkaha patlatacak potansiyelde bir herif
Ekli dosyayı görüntüle 135785
hocam evet gedson çok önemlide bence sıkıntı ve ihtiyaç gedson değil fernandao tarzı bir topçu.Hatırla fernandaoyu topu defanstan alıp dikine en musait kişiye gönderendi oGedson çok elzem transfer, inşallah o da sessiz sakin biter
hoca bir genç transfer edecez derken şimdi morutanda genç o kastediyor olabilir.Yada inşallah Halildir o

Aston Villa yaptı diye biliyorum
Aston Villa yaptı diye biliyorum
Nelsson'dan değil, Koreli'den bahsettim ayağı kötü diye. Nelsson temiz paslar çıkardı zaten, ayağı kötü diye hiç düşünmedim. Hem kafa toplarında etkili, hem ayağı iyi diye bayağı yorum okumuştum.Nelsson'un ayağı kötü değil üstat. En az Marcao kadar oyun kurabilen bir stoper. Bugün sol tarafta oynadığını ve bu durumdan etkilendiğinin de altını çizelim.
Ya renkdaş allahın aşkına burada Cica'yı gömmüşsün 1. lig seviyesinde değil diye, diğer mesajında Fegh'i övmüşsün. Valla size kalsa takıma genç oyuncu gelmesin, her sene isimli transferler yapalım.
Ha pardon üstat..Nelsson'dan değil, Koreli'den bahsettim ayağı kötü diye. Nelsson temiz paslar çıkardı zaten, ayağı kötü diye hiç düşünmedim. Hem kafa toplarında etkili, hem ayağı iyi diye bayağı yorum okumuştum.