Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nelsson lider özellikli bir stoper deniliyordu. u21 Denmark kaptanı zaten. İlk maçtan bunu hissettirmesi çok iyi. Kim ise apayrı bir profil. Dan dun girdi rakibe, ayağı kötü. Liderlik ile yakından uzaktan alakası yok. Bakalım Nelsson'a çok ısındım ilk maçtan.
Koreli'yi alamadık diye üzülen kardeşlerimiz vardı. Konuşmak için tabi ki erken ama görünen köy de kılavuz istemez. Nelsson çok sağlam görünüyor, Kim ise biraz savruk.

Cicaldauyu beğenmeyenler futbol falan izlemesin.3 tane daha aynı iq ya sahip oyuncumuz olsa her maçı 20 dkda çözeriz.

Tamam güzel söylüyorsun da biz bu takımda daha IQ su yüksek oyuncular gördük. Belki erken, beklentimiz yüksek olmamalı, oynadıkça gelişir diyebilirsin anlarım bunu lakin mücadele etmeden, sorumluluk almadan, şut atmadan, istediğin kadar iq olsa boş. Ne yapalım zeka testine mi sokalım topçuları? Bana katkı vermen lazım. Yoksa sırf IQ su yüksek diye getirelim bu yaşta Snideri oynatalım. Önemli olan farklı yeteneklerin birbirini tamamladığı bir takım olabilmek.
Dediğim gibi beni tatmin etmiyor oynadığı oyun. İnşallah uyum sorunu yaşıyordur diyelim. Zamanla toparlamasını diliyorum.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Nelsson lider özellikli bir stoper deniliyordu. u21 Denmark kaptanı zaten. İlk maçtan bunu hissettirmesi çok iyi. Kim ise apayrı bir profil. Dan dun girdi rakibe, ayağı kötü. Liderlik ile yakından uzaktan alakası yok. Bakalım Nelsson'a çok ısındım ilk maçtan.
Nelsson'un ayağı kötü değil üstat. En az Marcao kadar oyun kurabilen bir stoper. Bugün sol tarafta oynadığını ve bu durumdan etkilendiğinin de altını çizelim.

Şuna nasıl güveneceksin ki zaten
Yarın çıkıp 'Morutan'ın değeri 2 milyon ama satmıyorum' deyip üstüne bir kahkaha patlatacak potansiyelde bir herif

Ekli dosyayı görüntüle 135785
Gigi şovu sever... ama şovdan daha çok sevdiği birşey varsa o da Para, Money, Geld Renkdaş.

Gelir Moruţan, rahat ol
106981180.webp

Gedson çok elzem transfer, inşallah o da sessiz sakin biter

hocam evet gedson çok önemlide bence sıkıntı ve ihtiyaç gedson değil fernandao tarzı bir topçu.Hatırla fernandaoyu topu defanstan alıp dikine en musait kişiye gönderendi o

Buna ek olarak geçen hafta attığımız ilk gol ve bu hafta attığımız ilk gol Taylan'ın uzun topları ile geldi.

Diyagonal topların kapalı savunmaları açmada ne kadar önemli olduğunu kanıtlar nitelikte iki gol.

Herkes kapalı savunmaları 3-5 kişiyi çalımlayan adamlarla açılacağını düşünüyor ama bana göre öyle değil.

Bu ligde kapalı savunmaları açmanın iki yolu var.
1- Savunmanın dengesini bozacak diyagonal paslar
2- Savunma arkasına topsuz koşu atacak oyuncu stili.

Diyagonel atacak 2 adamımız yeni geldi. Berkan ve Nelsson. Bunlara ek olarak Taylan'ın iki haftadır bunları deneyip başarılı olmasına acayip seviniyorum çünkü bunları pek beceremiyordu geçen yıl.

Savunma arkası topsuz koşu yapan belki de bu lige gelmiş en iyi oyuncuyu kaybettik. Yabancı sınırı mı yoksa hoca mı tercih etmedi bilmiyoruz ama Onyekuru tarzı bir adamı 5 milyon € kaçırmamalıydık. Elimizde bu tarz tek adam var o da süre alamıyor Babel yüzünden. Bahsettiğim oyuncu Barış, umarım zamanla gerek fizik kalitesiyle gerekte bu bahsettiğim bize alt liglerde çokça gösterdiği savunma arkası topsuz koşularıyla Kerem'den formayı kapacaktır.

Nelsson'un ayağı kötü değil üstat. En az Marcao kadar oyun kurabilen bir stoper. Bugün sol tarafta oynadığını ve bu durumdan etkilendiğinin de altını çizelim.
Nelsson'dan değil, Koreli'den bahsettim ayağı kötü diye. Nelsson temiz paslar çıkardı zaten, ayağı kötü diye hiç düşünmedim. Hem kafa toplarında etkili, hem ayağı iyi diye bayağı yorum okumuştum.

Ya renkdaş allahın aşkına burada Cica'yı gömmüşsün 1. lig seviyesinde değil diye, diğer mesajında Fegh'i övmüşsün. Valla size kalsa takıma genç oyuncu gelmesin, her sene isimli transferler yapalım.

Takımın gençleşmesi beni heyecanlandırıyor. Gerçekten yüksek bedel, olmuş diyebileceğimiz ismi duyulmuş adamlardansa keşfedilmemiş gençler gerçekten heyecanlandırıyor. Cicayı beğenmedim. Umutsuz değilim ama inşallah beğenirim. Feghuli olmasa yaratıcılık anlamında kısır bir takımız. Koy yerine aynı potansiyelli iyi bir genç onu da överim. Mesele yaş değil. Gerçekten yanlış anlamışsın ya da ben doğru ifade edemedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt