Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir adam iyi mi kotu mu diye insanlar 2 ye ayriliyorsa, futbolcunun oynadigi top akiyormu, kokuyormu sahada pek belli olmuyorsa o adam kotudur. Cicaldau da su ana kadar bu takimin adami olmadigini gosteriyor.

Bence Giresun maçından daha iyiydi 2-3 pozisyonda direk gösterdi kalitesini..Cicaldau gibi adamlar takım form tuttukca kendini göstermeye başlar .. Bir de mücadeleci olması bizim için büyük avantaj göründüğü gibi çit kırıldım bir topçu değil..
Hatay maçı az çok olumlu düşüncelere sevk etti beni

yanlız bizim osta sahada böle melo fernando tarzı bir adama daha ihtiyaç yok mu sizce? gedson bu işi göremez gibi
oyun tarzıyla alakalı biraz. ortada topu kapıp ileriye taşıyacak birinin aradığımız için melo gittiğinden beri melo gibi bir adam arıyoruz. teknik kapasitesi ve oyun zekası yüksek biri de olsa olur oraya. taylan da berkan da ciculdao da idare eder işte. bu idare de böyle ucu ucuna maçları kazanmamıza sebebiyet veriyor.

Sorloth'ta Sociedad'a gitti Marsilya cidden Mostafa'yı alacak gibi umarım 15-20 arasına kitleriz

Muslera
Boey Nelsson Luyindama Aanholt
Taylan/Berkan Cicaldau Bajrami
Morutan Halil Kerem

rakip takımlar presten nefes alamaz

şu hali en fazla 7-8 eder malesef.mohammed giderse çok üzülürüm.

Abi öyle kolay silinecek adam değil hocanın amacı ne çözemedim hala Cagneyi parlatıp satmak mi istiyor yoksa Mohammedden vaz mi geçti komple ? Cagne cidden farklı bir oyuncuya dönüşmüş İngiltere sonrası ama ben hala bu herife güvenemiyorum..Cagneyi 4 e satıp o paraya Mohammedi almak her türlü daha makul görünüyor..

Dün Berkan çıkınca orta sahada çöktük o kadar koşuyor, pres yapıyor ve sert oynuyor ki tekniği müthiş olmasa da inanılmaz faydalı oyuncu
Berkan o son vuruşları/pasları duzeltirse vazgeçilmez olur.

Uzaktan şutları fena değil bu arada.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Sabah uyku sersemi mi, rüya mi gördüm belli degil ama sanki birisi Sörloth Real Madrid yazmisti :asd:

Mustafa'nın gitmesini kesinlikle istemiyorum ama hoca kafayı takmış burda kalırsa çürüyüp gidecek maalesef. 10 milyon gibi bir paraya satsak 4'ü zaten kulübüne gidecek 6 milyona da Halil'i alırız. Temiz iş olur bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt