Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PvA'dan olmayacağını söyleyince burada ufak çaplı bir linç yemiştim.. Daha sağlam adam gerekiyor.
Oynadigi ilk kotu mac hic dinlenmedi. bitiyorum sizin su oyunuza ben demistim.Ne kadar meraklisiniz ya.diger maclarda iyiydi o zaman sen mi haksiz ciktin?Simdi kotu oynayincada hakli mi ciktin..Lig sonunda ak mi kara mi anlasilir.

hem gedson hem morutan gelirse mohammede yazık olacak

yerli bek şart

Burak Elmas'a karşı bir kini olduğunu sanmıyorum. Adam seçim günü Elmas'ı desteklediğini ve oyunu ona verdiğini Galatasaray Lisesindeki canlı yayında söylemişti. Bu mesajı hangi iletiye istinaden yazdınız görmedim ama Cicaldau için ise samimi duygularla söylemiştir beğenmediğini.
Onun adayı hep Şardandı. Ben de söylerim Elmas'a oy attığımı, sandığa bile gitmemişken. Eminim oy kullananların %70'i de Elmas'a oy verdim diyordur, oysa ki hepimiz gördük nasıl kıl payı seçim olduğunu.

Cicaldau geldi Aanholt geldi sağ taraftan atacağımız kornerleri sol bek Aanholt kullanıyor, sol taraftan atacağımız kornerleri ise sağ ayaklı Cicaldau atıyor. Bir ara Emre Akbaba da kullandı duran topları ama halen takımda duran toplarda, kornerlerde en iyi orta yapan oyuncu maalesef diyorum Ömer Bayram. Takıma Sneijder ve Selçuk İnan'dan sonra duran top kullanan, korner atan, düzgün orta açan bir oyuncu daha gelmedi. Dün 20 tane korner attık 1 gol bulamadık önceden 10 korner 1 penaltı derlerdi. Golü de nitekim bir duran toptan bulduk. Bunlara daha fazla çalışmalıyız.
Cica iyi kullanıyor bence

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Falcao, Sekidika yakında gider, ayrıca Babel'e teklif varsa gider bir de Mostafa gibi ekstra iyi bonservis alacağımız bir satış olursa 4-5 hamle daha gelir gelecek hafta

Yabancilara teklig gelse daha iyi sanki
Mustafa Marsilya haberleri de olabilir bak o aklıma gelmedi. Taylan için menajerler 8 milyon getiririz dedi diye şaaptım. Kafası biraz dolu gibime de geldi.

Marcao dışında kimseye teklif gelmez ya. Biraz da yedlin Amerika vs. Bu ikisi de bizim işimize yaramaz.
Gitmesi gerekenler belli
1-falcao
2-babel
3-feghouli
4-yedlin
sıralama ve aciliyet bu olmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt