Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tamamdır şimdi olay çözüldü, Muslera ve Aanholt dışında genç oyunculardan ve yeni transferlerden oluşan bir kadro yaptım ona istinaden yazdım bunu. Kadro şöyle ;

Muslera
Boey Nelsson Marcao Aanholt
Taylan
Morutan Cicaldau Berkan Kerem
Mostafa
Taylan Berkan aynı anda olmuyo ya benim içime sinmiyo

sport ro nun haberıne gore becalı morutanın ne kadar alacagını acıklamıs kopenhag da ıstemıs aynı parayı vermısler sanırsam 450 000 euro maas vermısler morutana bız 800 000 euro bonuslarla 1 mılyon euro yu buluyormus cevırıye gore yazdım.

Gedson gelirse yabancı sınırı yüzünden bir yerli oyuncuya yer açmak lazım, Taylan veya Berkan 'dan biri oynar yanında Gedson bir de Kerem oynar işte 2 yerli oluyor
-Ya Halil 'i alıp doğrudan forveti teslim etmek gerekiyor
-Ya da sol bek PvA 'u harcayıp orayı yerli oyunculardan biriyle doldurmak gerekiyor

İrfan Can Eğribayat veya Ataberk Dadakdeniz.
Ismail Cokcalis
Halil Dervisoglu.

Rotasyon icin :
Eren Dinkci, Görkem Saglam & Atakan Karazor

Yerli mi yabanci mi oyuncu satiliyor merak ettim simdi.

Simdi kim para veriyorsa oncelikle direk sat gitsin. Ama yerli satiliyorsa kadro planlamasinda problem yasayabiliriz, bir surpriz olur da Falcao'dan para kazanabilsek muhtesem olur ama ona kimse bonservis vermez bu saatten sonra. Belki Babel olabilir.

Simdi kim para veriyorsa oncelikle direk sat gitsin. Ama yerli satiliyorsa kadro planlamasinda problem yasayabiliriz, bir surpriz olur da Falcao'dan para kazanabilsek muhtesem olur ama ona kimse bonservis vermez bu saatten sonra. Belki Babel olabilir.
Umarım her ikisi birden olur

2.5 Mio € biz ödüyelim, 2.5 Bonserviz versinler ;)

Geriye kalan, bunlarda gelirse arkaya yaslanın:

Gedson
Halil
Dieng
Irfan Can
Scout sol kanat/bek

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

@Mustafa Alp Demirci
uçan kaçan 1 kanat istediğini okudum da reis hoca o profilde bir topçu istemiyor belli ki. Yoksa 50 defa gelmişti şimdiye biri. Dünyada en kolay bulunan topçu profili olabilir :d
bence hata ediyor ama takımı bir görelim bakalım

bu arada tekrar hoş geldin reis.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt