Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yuro üzerinden 5 üzeri Taylan, Diagne, 12 Marcao, 6-7 Lyu, 10 Mo için makul satışlar olur.. Ben buradan Mo gitmesini istemem birkaç maç üstüste oynadığını görüp değerlendirmek isterdim. Ayrıca Taylan mantalite olarak Berkana göre daha fazla öne doğru oynamayı düşünüyor.. Berkan bu yönünü geliştirmeli kalitesini arttırır.

Feghouli'yi gönderip 1+1 Ribery denenebilir mi acaba.

Otu boku hocaya mal etmekten vaz geçin.

Muhamed bu sene oynadığı maçlarda leş atıyor. Bir topçu emekli tayfası olan Babel ve Arda'dan dahi fizik olarak gerideyse çuvaldızı bir zahmet topçuya batırın. Takımda açık ara fizik ve kondisyon açısından en kötü durumda olan topçu. Sorunu ne bilmiyorum. Ama sanki oynadığı zaman çok iyi oynadı da hoca sebepsiz yere kesti gibi davranmayın. Leş gibi oynadığı maçta bile 60 dk sahada bıraktı adamı belki es kaza bir gol atar da kendine gelir diye. E yok, havada rakibin üzerinden silindir gibi geçen adam hava topu alamaz oldu. Ne anlatıyorsunuz sorması ayıptır.

Canı gitmek istiyorsa yürüsün gitsin. Mısır'da yer sofrasında eliyle yemek yiyen adamın günde 5 vakit GS'a geldiği için şükür namazı kılması gerekirken kaprislerini çekecek halimiz yok.

Otu boku hocaya mal etmekten vaz geçin.

Muhamed bu sene oynadığı maçlarda leş atıyor. Bir topçu emekli tayfası olan Babel ve Arda'dan dahi fizik olarak gerideyse çuvaldızı bir zahmet topçuya batırın. Takımda açık ara fizik ve kondisyon açısından en kötü durumda olan topçu. Sorunu ne bilmiyorum. Ama sanki oynadığı zaman çok iyi oynadı da hoca sebepsiz yere kestigibi davranmayın. Leş gibi oynadığı maçta bile 60 dk sahada bıraktı adamı belki ez kaza bir gol atar da kendine gelir diye.

hangi maç o

Kanka nerelerdesin sen ya. Momomuzu yolluyorlar
"belmas morutan'a teklif götürmedik götürmeyeceğiz de" dedikten sonra ceketimi asmıştım geri geldim

mo yolcu gibi valla bir yandan üzülüyorum diğer yandan hocayla yıldızının barışmayacağına inandığım için yolu açık olsun diyorum.

hocanın istediği "komple" santrafor mohamed ti aslında ama bir türlü olmadı. babel feg akbabanın ısrarla sıçtığı ortamda kredisi daha fazla olmalıydı ama yapck 1 sey yok

Bende böyle düşünüyorum. Oynatsak çok rahat 15 üstü yapabilecek bir oyuncu ama bizim sistemde kendine yer bulamıyor. Dediğin fiyatlara giderse Mo'nun önünde bulunan Jonas Wind'e taksitle gidebilirler ya da Halil+Wahid falan yapabilirler.
Halil wahid eren dinkciyi mi alirlar Diagnede gitsin dün berkan sağdan bomboş giderken ısrarla atmadı topu

"belmas morutan'a teklif götürmedik götürmeyeceğiz de" dedikten sonra ceketimi asmıştım geri geldim

mo yolcu gibi valla bir yandan üzülüyorum diğer yandan hocayla yıldızının barışmayacağına inandığım için yolu açık olsun diyorum.

hocanın istediği "komple" santrafor mohamed ti aslında ama bir türlü olmadı. babel feg akbabanın ısrarla sıçtığı ortamda kredisi daha fazla olmalıydı ama yapck 1 sey yok

Hoca takmış bir kere yapacak bir şey yok. Geleceği zaman az mı arapça duyumlar kovaladık be en çok heyecanlandıran topçuydu ve hala öyle ama bizim oyun sistemimizde yükselme şansı yok gibi. Hoca özelliklerine uygun kullanmak istemiyor takmış çocuğa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt