Faruk Özkul
Büyük Kaptan
- 7 Eylül 2009
- 22.241
- 12.987
- 2.658
Sorun o iste daha mosiye karsi sabirli olamiyoruz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu pandemi dönemi pik yaptırdılar bu nefret söylemlerini. Seyircili maçlar geldi bi gün büyük bi olay olursa kimse şaşırmasınBu Bülent Uslu yüzünden birileri ya dayak yiyecek ya da Allah korusun başına ciddi bir şey gelecek. Bu ve bunun gibilerin pompaladığı nefretin bedeli çok büyük olacak.
Yegane sorumlusu da bu şahıs ve avaneleridir.
Bu adamı dövdükten sonra davalık olmayacağımı bilsem ağzını yüzünü dağıtırdım ilk gördüğüm yerde, o bağıran ses tellerini de başka bir yerine monte ederdim götünden çıkarırdı o sesleri.Bu pandemi dönemi pik yaptırdılar bu nefret söylemlerini. Seyircili maçlar geldi bi gün büyük bi olay olursa kimse şaşırmasın
Randers maçı. 60 da değil 76 dk sahada kalmış, emin olmak için baktım.
Malın önde gideni bu herifAsporu bi actim, herkes transfer konusuyor diye. Sercan aglayip kusacak birazdan, morutan bitti diye. Ne tür bi y.. la bu
Yönetimde değil idari kadrodaŞükrü ne alaka yav. Yeni yönetimde Şükrü var mı?
Gol gayet de ofsayttı.golünü attı yanlış ofsayt kalktı
performansı da ilk yarı fena değildi
Bunu gebertseler uzulmemBu Bülent Uslu yüzünden birileri ya dayak yiyecek ya da Allah korusun başına ciddi bir şey gelecek. Bu ve bunun gibilerin pompaladığı nefretin bedeli çok büyük olacak.
Yegane sorumlusu da bu şahıs ve avaneleridir.
Herifin son yazdigini yine paylasirsam banlanacagim yeniden. Bos herif resmen. Kudurmus yine. Gs performans alma zorunda, nasil ödenecek vs. AglicakMalın önde gideni bu herif