Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FCSB baskani Becali’ye gore Kopenhag’in Morutan icin yaptigi teklif: 5 milyon euro, Morutan’a ise yillik 450 bin euro.

Bizim teklifimiz ise 4.2 milyon euro + 1.5 milyon euro bonus(kolay ulasabilecek bonuslar) ve Morutan’a yillik 800 bin euro + 200-400 bin euro bonus. Bizim medya 600 bin euro diyor, tahminimce her sezon 100 bin euro daha fazla kazanacak. 600-700-800-900-1m euro. Morutan FCSB’de yillik 180 bin euro kazaniyormus.

Gedson Halil ve bir kaç takviye daha yaparsak şansınızda iyi giderse Avrupa liginde bir süpriz yapabiliriz

aleykum selam kral bilmukabele.

reis b.elmas transferler icin olumsuz konusunca forumun da olumsuz havasina dayanamayip transfer sezonunun sonuna kadar banlamistim kendimi. olumlu hava geri donunce geri geldim bende.

herkes olumsuzken hic cekilmiyor burasi
Hoş geldin Tekrar senin istedigin Rumenlerde geldi Morutanida Cicayida istiyordun sen.

E9lMWkPXsAMbNHM

2 m euroya Marcao'dan da iyi Szalai'den de

Şiir gibi tek top atıyor hücuma çıkarken
Admin ben bu çocuğu hatırladım.Yaz döneminde bize karşı hazırlık maçında oynamıştı.Delik deşik etmişti bizim sagi.O zaman solbekdi eğer doğru hatirliyorsam

aleykum selam kral bilmukabele.

reis b.elmas transferler icin olumsuz konusunca forumun da olumsuz havasina dayanamayip transfer sezonunun sonuna kadar banlamistim kendimi. olumlu hava geri donunce geri geldim bende.

herkes olumsuzken hic cekilmiyor burasi
2 hafta daha gitsen mi xd

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt