- 30 Aralık 2020
- 8.259
- 5.110
- 673
Inanmak istiyorum..
2 hafta sonra nasıl bitiyo dönem kapanıyo bi kere baştan faul
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Inanmak istiyorum..
Bi sabretmeyi ogren sende beMorutandan baska bizi mutlu edecek bircok oyuncu aciklayacaklarmis ama isim yok piyasada
Ben 7 diye hatırlıyorum.14 milyona mi ne aldilar. Yanlisim da olabilir 9 - 14 arasi olmali.
İnşallah valla dediğin gibi olur. O kadar transfer yaptık hala mustafanin parlamasini çok istiyorum.Hoca Muhammed'den vazgeçecek kadar bunamadı yav, Momo perşembe günü çıkar ilk 11 oynar ve golleriyle turu getirir.Takimi gençleştirmek isterken elindeki genç forveti vermenin mantıklı açıklaması yok zaten.Mustafa Muhammed'in sorunu sezon başı sakatlık nedeniyle fiziksel olarak hazir olmayışı.Ayrica hoca da onu hirslandirmak istiyor olabilir.Bu arada evlat kontenjanından yerine koyacağı oyuncu olmadığına göre(Halil balonu gelmez inşallah) genç ve dinamik bir takımda Mustafa Muhammed çok fark yaratır.
Avatarı değiştir leğen zannediyorum4 yıl önce önermiştim.
Bu kitolano nun ağabeyi de sol bel odds bk da seneye de onu alalım
•quod erat demonstrandum•
![]()
John Kitolano - Oyuncu profili 2025
John Kitolano, 26, Norveç ➤ Aalesunds FK, 2022'den beri ➤ Sol Bek ➤ Piyasa Değeri: 250 bin € ➤ * 18 Eki 1999, Uvira, Kongo DCwww.transfermarkt.com.tr
Burda dursun

belhandadan sonra 10 no emeklıye ayrılmalıdır
2.9 deadline sanirimGruplara kalırsak avrupa'ya yazamayacağız yani?
Halil balon değil çok yetenekli bazen kaybolduğu oluyor şimdi izlemediğimiz için unutuldu sanırım maç içinde baya görünmedigi vakitler oluyordu. Karşı çıkılan nokta 7 milyon euro üzeri bonservislerin konuşulması hatta 13 milyon euro istendiği söyleniyor. 3 - 4 milyon eurodan yukarı edeceğini düşünmüyorum.Halil balon degil, yardimci forvet olarak cok ist yapar. Müller Style. Mosi icin dediklerine katiliyorum.

Bizimkilerde burada sol kanat oynar diyor, garipSağ açık oynatmışlar adamı, asla oynayamayacağı bir mevki
sımdı de 3 atarşimdi gel ulan psv zayıf galatasaray’ı buldun şov yaptın şimdi gel de bir gör