Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoca Muhammed'den vazgeçecek kadar bunamadı yav, Momo perşembe günü çıkar ilk 11 oynar ve golleriyle turu getirir.Takimi gençleştirmek isterken elindeki genç forveti vermenin mantıklı açıklaması yok zaten.Mustafa Muhammed'in sorunu sezon başı sakatlık nedeniyle fiziksel olarak hazir olmayışı.Ayrica hoca da onu hirslandirmak istiyor olabilir.Bu arada evlat kontenjanından yerine koyacağı oyuncu olmadığına göre(Halil balonu gelmez inşallah) genç ve dinamik bir takımda Mustafa Muhammed çok fark yaratır.
İnşallah valla dediğin gibi olur. O kadar transfer yaptık hala mustafanin parlamasini çok istiyorum.

Kito temiz suratlı çocuk kanım kaynadı gelsin fakir kantesine ihtiyacımız var

Halil balon degil, yardimci forvet olarak cok ist yapar. Müller Style. Mosi icin dediklerine katiliyorum.
Halil balon değil çok yetenekli bazen kaybolduğu oluyor şimdi izlemediğimiz için unutuldu sanırım maç içinde baya görünmedigi vakitler oluyordu. Karşı çıkılan nokta 7 milyon euro üzeri bonservislerin konuşulması hatta 13 milyon euro istendiği söyleniyor. 3 - 4 milyon eurodan yukarı edeceğini düşünmüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt