Doğukan Dündar
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2010
- 22.399
- 12.020
- 1.873
Sekidika -> BelçikaHoca birazdan bir giden aciklanicak dedi kim o
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sekidika -> BelçikaHoca birazdan bir giden aciklanicak dedi kim o
Sekidika >>> BelçikaHoca birazdan bir giden aciklanicak dedi kim o
Kimse vermez olabilecek en iyi rakam:8+yüzde 20 pay kardanMarcao ya 15mio+20% satış payı kabulüm
Geçen sene Alderete listedeydi, Hertha'ya gitti, bu sene de Valencia kiraladı sanırım.inşallah bu ribeironun fiyatı uçmamıştır. ben de izlemedim ama bizim scout ekibi iyi iş çıkarıyor marcao yu aratmayacak adamı bulurlar bence. boscagli yi psv bırakırmı ki. çok para isterler onun için
rieranın maaşı yüksek diye bütün para oraya gitti gözüyle baktım hep ama haklısın arda da az almıyordur o dönemYok yaw 3-4 milyon gibi bir şeydi onun bonservis. Maaşı yüksekti ama Arda da az almıyordu son dönemlerinde.
Ben o oyuncunun istatistiklerde kafa topu hiç alamadığını gördüm umarim sikinti olmaz bu konu.Portekizli Ribeiro var işte ama izlemedim hiç.
Keşke Boscagli bizim olsa
Sen boş konuşmazsın reis ianis ya da popescu ekibimize hayırlı olsun diyelim o zamanFtnin romanya futbolu yeni jenerasyon yakaladı demeside ilginçti
Popescu veya ianis isimleride geçti bugün, birini daha düşürebiliriz
Sangare hangi sangare?Irfancan
Boey Luyindama Nelsson PvA
Sangare Cica
Morutan Draxler BAY
Halil
Gedson gelmezse boyle 11 fena degil.
Vay be arada bizde reddediyoruz transfer olaylarında demek ki. Genel olarak son 4 senedir hep reddedilen taraf biz oluyoruzGalatasaray , transferde hareketli günler yaşamaya devam ediyor. Son olarak kadrosuna Morutan'ı katan Sarı-Kırmızılılar'da bir de ayrılık olması ihtimali doğdu.
Giresunspor maçında Kerem'e saldırıda bulunan ve 8 maç ceza alan Marcao için Galatasaray'a iki teklif birden geldi.
Napoli ve Krasnodar istedi
Marcao için Galatasaray'ın kapısını ilk çalan kulüp Napoli oldu. İtalyan ekibi Sarı-Kırmızılılar'a 1.5 milyon euro kiralama teklifi ve 12.5 milyon euro satınalma opsiyonu önerdi. Ancak Galatasaray satınalma opsiyonunun zorunlu olmamasından dolayı bu teklif reddedildi.
Krasnodar'la görüşmeler başladı
Rus ekibi Krasnodar ise Galatasaray'a 8 milyon euro önerdi ve transfer için görüşmeler başlamış oldu.
Yakup Çınar/Fanatik.com.tr