Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HY: "Galatasaray Marcao'ya alternatif stoperler arayışına girmiş durumda."

20210825_232122.webp

Yedekten babelller mabeller girecegine yeni transferler girer iste yaw .Niye boylesiniz siz .Her oyuncu ilk 11 cikacak diye bisey yok.Bazen butun iyileri 11 koyuyorsun isler yolunda gitmiyor bi bakiyorsun kenarda Omer Babel Arda Feg var en azindan yeniler olur.
Mert Mert olunca iki kişi mi zannettin bilemiyorum ama ben tekim, sen diye hitap edebilirsin. Konuyu da anlamamışsın açayım:

Nelson, Morutan, Cicaldau, Pva, Boey bu adamların yedek diye alındığını mı düşünüyorsun? Bizim gibi fakirden hallice olan takımlarda milyonlarca euro para verilerek yeni yatırım yapılan bu adamların yedekten girmesi kadar abes birşey olabilir mi? Teknik ekipte yedeğe almadı bunları direk 11 için aldı. Yeni alınanlar birarada oynamalı ki takım olunsun. Eskiler girer yedekten.

Ha seçenek olarak yedek kalabileceklerini bende biliyorum ama bu abes bir durum yani kadro planlamasında bir hata olduğu ortada. Daha Gedson lazım bu takıma ama o da gelince forvetin yabancı çıkamıyorsun maçlara. E yerli forvetinde yok. İtiraz etsende durumun garabeti ortada.

Son düzenleme:
Marcao bütün planlarımızın içine etti ya resmen.
Nelson Marcao Aanholt gibi 3 tane pasör adamla önde baskı filan sökmezdi bize.
Ben scout ekibine güveniyorum, iyi kötü sol ayaklı olmasa bile Marcao kadar oynayacak birini buluruz yine 7-8'e ama heybeye iş çıktı.
İyi para kazanabileceğimiz adamı da şu an ederinin çok altında bırakmak zorunda kalacağız gibi duruyor.

Marcao bütün planlarımızın içine etti ya resmen.
Nelson Marcao Aanholt gibi 3 tane pasör adamla önde baskı filan sökmezdi bize.
Ben scout ekibine güveniyorum, iyi kötü sol ayaklı olmasa bile Marcao kadar oynayacak birini buluruz yine 7-8'e ama heybeye iş çıktı.
İyi para kazanabileceğimiz adamı da şu an ederinin çok altında bırakmak zorunda kalacağız gibi duruyor.
Ben de bırakmayalım diyorum Onur. Böyle bir olayın arifesinde adamı fiyatından satamayacağına göre neden satıyorsun ki? Satma. Mecbur musun?

Ben de bırakmayalım diyorum Onur. Böyle bir olayın arifesinde adamı fiyatından satamayacağına göre neden satıyorsun ki? Satma. Mecbur musun?
Yaptığı yanlışın büyüklüğünü bir kenara bırakarak söylüyorum, bence satmalıyız.
Yerliler çoktan bu herife tavır almışlardır. Bu saatten sonra zor dikiş tutar yani.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt