Metin Eke
Tecrübeli Üye
- 26 Haziran 2010
- 6.949
- 1.924
- 2.248
hayirdir berabermi bot bagladik askerde ? bu ne laubalilik !!!!!sesini kes
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hayirdir berabermi bot bagladik askerde ? bu ne laubalilik !!!!!sesini kes
evetŞaktar elenirse bjk 3.torba mı
Yapılanma yapacak bir ortam mı vardı? Ffp şu bu... Ne bol keseden sallıyorsunuz arkadaş. Bugün mü doğdunuz nedir anlamıyorum...

Mert Mert olunca iki kişi mi zannettin bilemiyorum ama ben tekim, sen diye hitap edebilirsin. Konuyu da anlamamışsın açayım:Yedekten babelller mabeller girecegine yeni transferler girer iste yaw .Niye boylesiniz siz .Her oyuncu ilk 11 cikacak diye bisey yok.Bazen butun iyileri 11 koyuyorsun isler yolunda gitmiyor bi bakiyorsun kenarda Omer Babel Arda Feg var en azindan yeniler olur.

%30 istiyorsak bonservis dusukturHY : "Galatasaray Marcao'nun sözleşmesine sonraki satıştan yüzde koyduracak. Benim aldığım bilgi %30 yönünde fakat çok zor."
Mevzu geçmişken şunu söyleyeyim karıştıranlar olabilir.
Ben de bırakmayalım diyorum Onur. Böyle bir olayın arifesinde adamı fiyatından satamayacağına göre neden satıyorsun ki? Satma. Mecbur musun?Marcao bütün planlarımızın içine etti ya resmen.
Nelson Marcao Aanholt gibi 3 tane pasör adamla önde baskı filan sökmezdi bize.
Ben scout ekibine güveniyorum, iyi kötü sol ayaklı olmasa bile Marcao kadar oynayacak birini buluruz yine 7-8'e ama heybeye iş çıktı.
İyi para kazanabileceğimiz adamı da şu an ederinin çok altında bırakmak zorunda kalacağız gibi duruyor.
Yaptığı yanlışın büyüklüğünü bir kenara bırakarak söylüyorum, bence satmalıyız.Ben de bırakmayalım diyorum Onur. Böyle bir olayın arifesinde adamı fiyatından satamayacağına göre neden satıyorsun ki? Satma. Mecbur musun?