- 1 Haziran 2015
- 27.815
- 19.347
- 2.148
keşke p.v.a yerine başka birini tercih etseydik. performansıyla içime sinmeyen yegane hamlemiz oldu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vov aklımıza gelmedi he, ilk defa duyuyorum#10 James
Reis sen milyon euro'lar kazanmıyorsun ya da o hareketinle bir kulübü maddi ve manevi zarara sokmuyorsun.Tavır alacak yerliyi satardım ben sınır olmasa. Kerem o maçta zibidi gibi top kaptırıp birde hiç kovalamayarak defansın sürekli yoktan efor sarfetmesine sebeb oluyordu. Adam bunu bir uyarmış, iki uyarmış, üç, dört derken birde herif sus yapmış buna.
Ben halı sahada aynı sebepten arkadaşımı dövmüştüm maç dağıldı kepazelik oldu. Bu bizim kırıkta bu hatayı yaptı malesef. Ama Kerem aynı şeyi yapmaya hala devam ediyor. Sonraki iki maçta da aynen devam etti. Bak gör yarın Luyi de buna girişir.
@Hayri Cund üstat iyi diyordu biraz sabır gösterelimkeşke p.v.a yerine başka birini tercih etseydik. performansıyla içime sinmeyen yegane hamlemiz oldu.
Olurmu diyorsun#10 James
3 senedir oyuncu mu satabiliyorsun nasıl oyuncu alacaksın da planlama yapacaksın fair Play'den dolayı? Kiralık oyuncularla idare ettik kaç yıldır gözünüz mu kor sizin yoksa GSyi bu yıl mi takip etmeye başladınız?3 seneden beri nerdeydi ? yapilanma simdi mi aklina geldi beyimizin ? cok yapilanma meraklisi isen yavas yavas yaparsin 3 senin sonunda bir sistemin olur elle tutulur bir oyun planin olur giren cikan adam ne yapicagini bilir . 3 sinif orta kuzey avrupa takimlari kok sokturemez sana eleme grubunda iki macta 7 -8 gol yemezsin . sen hala yok muratani aldim , yok cikeldau geldi ...simdi mi aklina gelmis rumen pazarina girmek , transfer sezonu baslamadan once popesku hagi geldi ziyaret etti terimi sonra romanyadan trasnfer yapmaya basladi , saonra yeni yapilanma laflari ediyor , ben artik yoruldum .. terimin bu 90 lardan kalma mantalitesi oyun gorusu ve bilgisizliginden ,,,
@Hayri Cund üstat iyi diyordu biraz sabır gösterelim
2. falcao vakasi olur#10 James
sil#10 James
10 no dediği sol kanat olabilir mi
Hocada alacağımız oyunculardan sonra yabancı sınırını düşünmeyeceksiniz dedi bir muhabire.Marcao giderse direk cash 10-12 + bonuslarla gitmeli opsiyon olayı biraz sıkıntı Telles en büyük örnek
Ozan Kabak gelirse lig için yeterli olacaktır hatta yabancı kontenjanı problemi direk çözülür
Ama sol ayaklı bir sol stoper alsak çok daha güzel olurdu
Büyük ihtimal öyle olucak 1 Eylül sonrası demesinin en büyük sebebi büyük liglerdeki transfer günü sona erecek schalkede bonservisle satamazsa bizde kiralıycazHocada alacağımız oyunculardan sonra yabancı sınırını düşünmeyeceksiniz dedi bir muhabire.
Bu nedenle yerli stoper Ozan öne çıkıyor
ardayi mi ima ettin?10 no dediği sol kanat olabilir mi