Ibrahim Özveren
10 Numara!
- 26 Ağustos 2018
- 15.168
- 13.795
- 1.098
Moderatör tarafında düzenlendi:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ozan bizde çıkabileceği maksimuma çıktı. Tekrar bize gelirse öyle astronomik fiyatları görmesi hayal olur...
Bizim artık yeni maviliklere yelken açmamız lazım.
Ozan bize gelirse hem bize hem kendine yazık eder.....
Yabancı sınırını düşününce Diagne ve Marcao 'dan çıkıp doğrudan Halil Dervişoğlu ve Ozan Kabak ikilisine gitmek nerden baksan kral hareket olurdu reisOzan’ı alan olmazsa getirmek için ciddi şansımız olur hoca faktörüyle. Geldiği günde yabancı sınırı sallanmaya başlar..
İrfancan
Halil İbo Derviş
Gedson
Ozan Kabak
Marcao ve Diagne’nin gidişlerine izin veririm bu durumda
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Bu sefer benle birlikte gelecek. Fatih hocam 10 numarayı verecek inşallahTotemlik bir konu reis. Belkide gelecek sefer Gedson gelecek? Hersey Galatasaray için diyip bu topa girermisin![]()

Hahahah soso falzao babel güm...gitmemekte israr eden kan emici topcularimiza kufur eder misin renktas
bir sey deneyecegiz
Diagne gitsin diyenler şaka yapıyor olmalıYabancı sınırını düşününce Diagne ve Marcao 'dan çıkıp doğrudan Halil Dervişoğlu ve Ozan Kabak ikilisine gitmek nerden baksan kral hareket olurdu reis
Sadece şu 2 transfer gerçekleşse bile vay anasını derdim ...
Yabancı sınırlaması,Diagne gitsin diyenler şaka yapıyor olmalıBu kadar golü koklayan, ölüsü bile gol atan bir forveti ucuz miktarda göndermek ilginç...
Babel ve Falcao varken neden Diagne? Şu an elindeki en değerli golcünü neden 2,3 civarına gönderir ki bir insan?Yabancı sınırlaması,
Reis zaten Dünya futbolunun yarısı da Babel 'i ben kapacağım olmaz olmaz ben almak istiyorum Falcao 'yu diye kapımızda bekliyor da ben cinslik olsun diye Diagne 'yi istiyorumBabel ve Falcao varken neden Diagne? Şu an elindeki en değerli golcünü neden 2,3 civarına gönderir ki bir insan?
Ben bu adamların ölüsünün bir takıma gideceğini düşünüyorum yeter ki maaş konusunda tatmin olsunlar. Ben ikisinin de gideceğini düşünüyorum bu arada.Reis zaten Dünya futbolunun yarısı da Babel 'i ben kapacağım olmaz olmaz ben almak istiyorum Falcao 'yu diye kapımızda bekliyor da ben cinslik olsun diye Diagne 'yi istiyorum
Frankfurt karşısında tarihi bir hezimet yaşayabiliriz bu aradaHangisi daha iyi bilemedimEkli dosyayı görüntüle 136174
SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kadro tamamlandiginda kafa kafaya oynariz herhalde, insaAllah yani diye umuyorumFrankfurt karşısında tarihi bir hezimet yaşayabiliriz bu arada

yaş ortalaması biraz daha düşerse bizi u19 a yollarlar.................... Halil.....................
Kerem... Cicaldau... Morutan
...........Berkan......Gedson......
PVA...Marcao...Nelsson...Boey
..................Muslera................
Bu 11 ligin en düşük yaş ortalaması olur mu acaba?
eyüp yıldız napoli 6 karsnador 8 teklif etmiş dedi..hoca bugun teklifler var ama 2 tarafta memnun olmali falan dedi. marcao gitmek istiyor ama teklifi begenmiyoruz galiba.