Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ozan bizde çıkabileceği maksimuma çıktı. Tekrar bize gelirse öyle astronomik fiyatları görmesi hayal olur...
Bizim artık yeni maviliklere yelken açmamız lazım.
Ozan bize gelirse hem bize hem kendine yazık eder.....

nacizane olarak ozani begensemde ,hatta milli takimdaki bolgesel rakibi merih den daha potansiyelli oldugunu dusunsem-de, gelisimini tam olarak yapamadigini dusunuyorum. gozlemledigim kadariyla bold onemli bir kac eksikligi var tam olmasina engel suan icin.
salt tipoloji olarak tuttugum tur stoperlerden. eldeki mevcutlarimizdan victor keza....

Ozan’ı alan olmazsa getirmek için ciddi şansımız olur hoca faktörüyle. Geldiği günde yabancı sınırı sallanmaya başlar..

İrfancan
Halil İbo Derviş
Gedson
Ozan Kabak

Marcao ve Diagne’nin gidişlerine izin veririm bu durumda

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Yabancı sınırını düşününce Diagne ve Marcao 'dan çıkıp doğrudan Halil Dervişoğlu ve Ozan Kabak ikilisine gitmek nerden baksan kral hareket olurdu reis 😄

Sadece şu 2 transfer gerçekleşse bile vay anasını derdim ...

Yabancı sınırını düşününce Diagne ve Marcao 'dan çıkıp doğrudan Halil Dervişoğlu ve Ozan Kabak ikilisine gitmek nerden baksan kral hareket olurdu reis 😄

Sadece şu 2 transfer gerçekleşse bile vay anasını derdim ...
Diagne gitsin diyenler şaka yapıyor olmalı :D Bu kadar golü koklayan, ölüsü bile gol atan bir forveti ucuz miktarda göndermek ilginç...

Babel ve Falcao varken neden Diagne? Şu an elindeki en değerli golcünü neden 2,3 civarına gönderir ki bir insan?
Reis zaten Dünya futbolunun yarısı da Babel 'i ben kapacağım olmaz olmaz ben almak istiyorum Falcao 'yu diye kapımızda bekliyor da ben cinslik olsun diye Diagne 'yi istiyorum

Reis zaten Dünya futbolunun yarısı da Babel 'i ben kapacağım olmaz olmaz ben almak istiyorum Falcao 'yu diye kapımızda bekliyor da ben cinslik olsun diye Diagne 'yi istiyorum
Ben bu adamların ölüsünün bir takıma gideceğini düşünüyorum yeter ki maaş konusunda tatmin olsunlar. Ben ikisinin de gideceğini düşünüyorum bu arada.

Hangisi daha iyi bilemedim
Screenshot_20210826-032556_Chrome.webp

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Andre Gomes Benfica'ya gidecek gibi duruyor muhtemelen Gedson'u mecbur göndermek zorunda kalacaklar. Florentino'da kiralık olarak Getafe'ye gidiyor vize sorununu çözdükten sonra transfer tamamlanacakmış Gedson işini de bu yönden bakabiliriz elden oyuncu çıkarıyorlar tahminim transferi çok yakında çözülecektir Eylül'e kalacağını sanmıyorum 29-30'u civarında güzel haberler gelir.

Son düzenleme:
................... Halil.....................
Kerem... Cicaldau... Morutan
...........Berkan......Gedson......
PVA...Marcao...Nelsson...Boey
..................Muslera................

Bu 11 ligin en düşük yaş ortalaması olur mu acaba?
yaş ortalaması biraz daha düşerse bizi u19 a yollarlar.

kulübü halile bizseni göndermek istemiyoruz sen gitmek istiyorsan 8 milyon getir demişler.. halilin transferi gedsondan daha zor görünüyor..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt