senelik 6 istiyormuşHoca 10 numara dediğinde ilk aklıma gelenisim Draxler oldu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
senelik 6 istiyormuşHoca 10 numara dediğinde ilk aklıma gelenisim Draxler oldu.
TamamAldığımız tüm genç oyuncuları kiralamamız lazım, mostafa, nelsson, cicaldau, morutan aksi takdirde FT’nin antrenmanlarıyla günden güne çökecek ve anadolu takımlarına kiralanacaklardır
mevkisi 10 numara mıGalatasaray'ın bir sonraki hedefi Rumen oyuncu Octavian Popescu oldu. FCSB'nin 18 yaşındaki oyuncunun bu sezon ayrılmasına izin vereceğine inanmak zor.
@Liga1Romania
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
becali kıvama gelmişken başka iyi oyuncusu varsa alalımYeni gelen td sözleşmesine Becali oynatacağım oyuna ve oyunculara karışamaz maddesi ekletmiş. FCSB gibi bir takım daha önce ne gördüm, ne de duydum. Bu arada Coman'ın Becali düşük çıkış opsiyonu koyarak sözleşme uzatmasını istiyormuş. Tanase kabul etmiş, 3 milyon çıkış opsiyonlu sözleşme imzalamış. Coman kabul etmiyormuş.
bence federasyon morutana lisans vermezBu doğruysa transfer nedir? Nasıl yapılır? dersi vermiş olur B.Elmas ve yönetimi.
Bu gurbolarin hic videosu yokmu ya? Atin da bir izleyelim
Papoescu Bülent hangisi solak? Bu zamana kadar solak stoperle mi oynadikMarcao gidecek Ozan gelecek diyen geri zekali kesim var..
Ozan hangi ayak, Marcao hangi ayak önce bir buna baksınlar.
Ozan'ın yerinde oynayan kaç tane adam var sonra buna baksınlar.
Sol stoperde kim oynayacak en sonda buna baksınlar.
Eyüp yıldız in bir şey bildiği yokeyüp yıldız napoli 6 karsnador 8 teklif etmiş dedi..
+1905yerli oyuncu değişimlerinde sıkıntı yaşamayacağımızı söylerken ben açıkçası bunu kastettiklerini düşünüyorum.
ozan'ı bonservisiyle alırsak kimse şaşırmasın.
Yok tabi öyle birsey. Bayern mesela Süle Upamecano tandeminde iki oyuncu da solak degil ama muazzam bir tandem olustu orda. Bunun daha bir cok örnegi var tabi sirf bayern degil ama gecen hafta gözüme batti.Sol stoper ne zamandan beri solak olmak zorunda yahu; bu varsayım nerden çıktı?