Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aldığımız tüm genç oyuncuları kiralamamız lazım, mostafa, nelsson, cicaldau, morutan aksi takdirde FT’nin antrenmanlarıyla günden güne çökecek ve anadolu takımlarına kiralanacaklardır

Halil tam olarak ne zaman yıldız statüsüne ve peşinden koşacağımız hale geldi ? Şenol milli takıma çağırınca mı ?

Yeni gelen td sözleşmesine Becali oynatacağım oyuna ve oyunculara karışamaz maddesi ekletmiş. FCSB gibi bir takım daha önce ne gördüm, ne de duydum. Bu arada Coman'ın Becali düşük çıkış opsiyonu koyarak sözleşme uzatmasını istiyormuş. Tanase kabul etmiş, 3 milyon çıkış opsiyonlu sözleşme imzalamış. Coman kabul etmiyormuş.
becali kıvama gelmişken başka iyi oyuncusu varsa alalım

yerli oyuncu değişimlerinde sıkıntı yaşamayacağımızı söylerken ben açıkçası bunu kastettiklerini düşünüyorum.

ozan'ı bonservisiyle alırsak kimse şaşırmasın.
+1905

üstüne de Muslera yerine yetenekli, yerli bir kaleci bulursak istedikleri gibi oynasinlar yabanci kuraliyla. Hem Ozan hem yerli kaleci olursa muazzam olur doktor agabeyim.

Sol stoper ne zamandan beri solak olmak zorunda yahu; bu varsayım nerden çıktı?
Yok tabi öyle birsey. Bayern mesela Süle Upamecano tandeminde iki oyuncu da solak degil ama muazzam bir tandem olustu orda. Bunun daha bir cok örnegi var tabi sirf bayern degil ama gecen hafta gözüme batti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt