Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Marcao satip Ozan kabak gelirse federasyon yerli sinirlamasi getirir. Ozan kabak 18 yasinda bile bu ligin ustunde bir topcu oldugunu gosterdi. Sanmiyorum ama gelirse buyuk is. Ustelik Halilin gelme ihtimalide var.

Marcao giderse ve ozan olmazsa kaani alıriz sınır ortada yabancı stoper alınmaz artık.. Kaan pek içime sinen bir stoper olmasa da ligde idare eder bizi

Bu psvde orta sahada bir oyuncu var. Çok iyi siyahi. Zangare sanırım adı. Onu alma şansımız olsak keşke

Irfancan

Yerli Kaan Ayhan Kabak Luş

Taylan Berkan Kılınç

BAY Halil Kerem

Bu bile fena değil, tabi bekler biraz aksadı.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Marcao giderse ki bence bu ihtimal yüksek. Açık ası ben Kaan'ı falan istemem iyi bir stoper olduğunu özellikle 6-7 milyon edecek bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum. Ozan da olmayacağını düşünerek eğer yerli deneneceksa Ravil denenmeli bence ama ben Ribero yada Ahmedodzic'in gelebileceğini düşünüyorum ikisinin de bizimle adı geçmişti önceden.

Ozan'ın eğer bize gelme gibi azıcık bir ihtimali varsa bir dakika düşünülmeden hemen alınmalı. Ben şahsen Marcao satışına olumlu bakmıyorum bence Marcao çok değerli oyuncu ama satılacaksa direk Ozan'ın bonservisine verelim. Ondan sonra oturup izleriz hep beraber yabancı sınırı sevdalılarını...

MAR-LX1M cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Marcao giderse stoperleri rahatlatacak , geriden daha iyi top çıkarabilen bir 6 numara alsak iyi olmaz mı ?

Hali bence 5 bonservis+ bonus+ sonraki satıştan pay gibi bir teklife gelecektir. Halil'i kullanacaklarını sanmıyorum ve gelecek tekliflerin geneli de bu civarda olacaktır.

...............................Muslera

...........Ozan...........Nellson...........Boss

Boey..........Cicaldau.........Berkan.........Aanholt

..................Morutan..............Kerem

...............................Mostafa

haluk yürekli banlansın
Vallaha. Her gun program yapan adamdan ne beklenilir zaten? Her gun buna gelismemi verecek Galatasaray? Yok. Ozaman ne demek? Her gun salla demek. Biktim boyle yalanlari okumaktan. Lutfen bu televizyon programlarinda soylenenler yasaklansin. Bunlarin duyumculugu Twitterdakiler gibi bos.

Muslera

Kabak - Boss - Nelsson

Boey - Taylan - Gedson - Aanholt

Morutan - Mostafa - Kerem​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt