Murat Kalkan
Parçalı Üye
- 12 Ocak 2011
- 3.702
- 1.003
- 1.563
216 dk oynamisOynadıkça kendine gelecektir r’daş
İmparatorun idmanını yemek kolay değil
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
216 dk oynamisOynadıkça kendine gelecektir r’daş
İmparatorun idmanını yemek kolay değil
216 dk oynamis
Güzel fikir ama bence futbolun seçime etkisi çok az.Şöyle düşünüyorum gerçekten futbolu hayatının merkezine koyan insan sayısı toplamda 5 milyon kişidir Türkiye'de.Bunların 3 te biri Galatasaray taraftarı olsa eder 1.5-2 milyon insan.Bir anket şirketi ile anlaşıp 2023 yılında yapılacak olan seçimlere futboldaki siyasetin etkisini Galatasaray taraftarı gözünden ne kadar etki ettiğini gösteren çarpıcı bir anket Gayriresmi olarak paylaşılmalıdır.
Ankette daha önceden akp’ye oy vermiş kişilerin oranı gösterilmelidir.
Federasyon = Akp gerçeği su üzerine çıkartılmalıdır.
Galatasaray’ın 10 milyonun üzerinde aktif seçmeni var bu kadar pasif kalmamıza ben anlam veremiyorum.
•quod erat demonstrandum•
yedek kulubesinde wifi bir tık eksik çekiyor , falcao reis tribünden insta paylaşımları ile desteğine devam edecektir.
Iki tane top stop etmeyi bilmeyen adam diyecektin sirti donuk top veriyorsun elleri ayaklarina dolaniyor her pres yapan takim delik desik edip pozisyon buluyor giresun ve hatay sayisiz pozisyon yakaladi su iki adam yuzunden atamadilar yarin cikar birisi atarAlpaslan ile maça çıkarsan öndeki Kante olsa boş.Yahu Berkan ve Taylan gibi iki yerliyi yedek soyundurup Alparslan'i 11 e yazıyorsun.
Sonuncu olur.İlk 2 de Sporting ve Dortmund olur. At fava.Bal böyle bir şey
Aynen ben de öyleDiagne , mohamedin yapamadığı neyi yapıyor acaba tam olarak anlamadım ben
Bal böyle bir şey
Bence de sonuncu ama rezil olmayacaklar sorun orda. Belki dortmund bi nebze sokarSonuncu olur.İlk 2 de Sporting ve Dortmund olur. At fava.