Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir anket şirketi ile anlaşıp 2023 yılında yapılacak olan seçimlere futboldaki siyasetin etkisini Galatasaray taraftarı gözünden ne kadar etki ettiğini gösteren çarpıcı bir anket Gayriresmi olarak paylaşılmalıdır.

Ankette daha önceden akp’ye oy vermiş kişilerin oranı gösterilmelidir.

Federasyon = Akp gerçeği su üzerine çıkartılmalıdır.

Galatasaray’ın 10 milyonun üzerinde aktif seçmeni var bu kadar pasif kalmamıza ben anlam veremiyorum.

•quod erat demonstrandum•
Güzel fikir ama bence futbolun seçime etkisi çok az.Şöyle düşünüyorum gerçekten futbolu hayatının merkezine koyan insan sayısı toplamda 5 milyon kişidir Türkiye'de.Bunların 3 te biri Galatasaray taraftarı olsa eder 1.5-2 milyon insan.

65 milyon seçmen bekleniyor yeni seçimde dolayısı ile %2-3 insanı umursamazlar bence daha çok seçmeni olan bir çok alanı bile umursamıyorlar.(Tarım,sanayi vs..)Ütopik ama Galatasaray başkanı çıksa "şu partiye oy vermeyin" dese(ki diyemez) %1 fln farkeder benim fikrim.

Alpaslan ile maça çıkarsan öndeki Kante olsa boş.Yahu Berkan ve Taylan gibi iki yerliyi yedek soyundurup Alparslan'i 11 e yazıyorsun.
Iki tane top stop etmeyi bilmeyen adam diyecektin sirti donuk top veriyorsun elleri ayaklarina dolaniyor her pres yapan takim delik desik edip pozisyon buluyor giresun ve hatay sayisiz pozisyon yakaladi su iki adam yuzunden atamadilar yarin cikar birisi atar
Oynayacaklarsa topu stop edip topla donmeyi cevre kontrolunu ogrenecekler hele zorlu maclarda ayvayi kokunden yeriz

yalnız dikkatinizi cektimi bilmem orta sahada berkan ile taylana hic rotasyon yaptıramıyoruz yksek tempoyla oynayan oyuncular sakatlıktır cezadır orda nası bi rotasyon yaratıcaklar bu yerli kuralında kafamda deli sorular resmen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt