- 1 Mayıs 2018
- 57.943
- 48.713
- 3.873
12,5m euroya jetsona verirmiydin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
her ne kadar orta saha ve forvet bolgesi klas isimlerden olussa-da,Lazio 4 ü attı , hücum güçleri müthiş malesef
Luis alberto 1gol 3 asist. Lazio 6-1 önde
hocamız şans verse avrupa maçlarından önce 1-2 maç bi denese belki ocak ayında direk transfer ederler avrupa takımları.Oynamayan Mohammedin piyasası böyleyse, Avrupa liginde atacağı 1-2 golle 20 milyon bonservise çıkabilir. Belkide avrupa takımları bu yüzden acele ediyor.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Marsilya sürpriz yapabilir açıkçası bu sene bizim gibi yapılanmaya gittiler diye biliyorumher ne kadar orta saha ve forvet bolgesi klas isimlerden olussa-da,
bu mac ozelinde
kanimca rakip olcu degil.
*spezia mevcut hocasi motta
temmuz 7 de geldi goreve , uzun omurlu olmaz kanisindayim.....
*genoa da 19/20 sezonunda kisa sure de cok basarisiz idi... 2 ay gorev aldiktan sorna gonderildi.
sonrasinda takip edemedim nereye gittigine dair ,yanilmiyorsam ara vermisti...
*oyunculuk kariyerini begendigim bir isimdi kendisi, ama hocalik olarak hem cok tecrubesiz hem saglam bir taktiksyen tarafini henuz italya semalarina sunamamasi spezia ile de uzun omurlu bir iliskisinin olmayacagi hissiyati verdi tarafima...
lazio'yu orta ve ust rakiplerle oynadiklari maclar ozelinde baz almamiz gerekir diye dusunuyorum nacizane.
genel goruntude grubumuzda liderligi bizle lazio arasinda goruyorum. mevcut lazio nun hocasi ve kadrosundan bagimsiz. < ; > italyan takimlari ozellikle tepe 5-6 takim taktiksel anlamda cok iyiler. yillardir degismez denge.
bizimde yabancimiz degil kendileri. iyi bir iki mac olur bol pozisyonlu...cetin gececke bir iki mac olmasi buyuk olasilik.... iceride taraftarimizin baskisi ile bir sekilde kazaniriz kazanmaliyiz.... disaridaki mac hocamizin taktik secimine bakar. fazla onde oynarsaniz mevcut eldeki ofansif tipolojilerle aninda cezayi kesecek ayaklarla sahip lazio...
biz 3 4 %100 lük pozisyona girsek kaçırırız adamlar 3 kere gelir 3-0 yapar malesef.her ne kadar orta saha ve forvet bolgesi klas isimlerden olussa-da,
bu mac ozelinde
kanimca rakip olcu degil.
*spezia mevcut hocasi motta
temmuz 7 de geldi goreve , uzun omurlu olmaz kanisindayim.....
*genoa da 19/20 sezonunda kisa sure de cok basarisiz idi... 2 ay gorev aldiktan sorna gonderildi.
sonrasinda takip edemedim nereye gittigine dair ,yanilmiyorsam ara vermisti...
*oyunculuk kariyerini begendigim bir isimdi kendisi, ama hocalik olarak hem cok tecrubesiz hem saglam bir taktiksyen tarafini henuz italya semalarina sunamamasi spezia ile de uzun omurlu bir iliskisinin olmayacagi hissiyati verdi tarafima...
lazio'yu orta ve ust rakiplerle oynadiklari maclar ozelinde baz almamiz gerekir diye dusunuyorum nacizane.
genel goruntude grubumuzda liderligi bizle lazio arasinda goruyorum. mevcut lazio nun hocasi ve kadrosundan bagimsiz. < ; > italyan takimlari ozellikle tepe 5-6 takim taktiksel anlamda cok iyiler. yillardir degismez denge.
bizimde yabancimiz degil kendileri. iyi bir iki mac olur bol pozisyonlu...cetin gececke bir iki mac olmasi buyuk olasilik.... iceride taraftarimizin baskisi ile bir sekilde kazaniriz kazanmaliyiz.... disaridaki mac hocamizin taktik secimine bakar. fazla onde oynarsaniz mevcut eldeki ofansif tipolojilerle aninda cezayi kesecek ayaklarla sahip lazio...
Bu 10 milyonun 4 ü mısır a gidecek.PSV Mohamedi gercekten isteyebilir. Adamin maasi 620 bin € civarinda diye onlar o rakami rahat öder. Bu sene Malen ve Dumfries satisi sayesinde 44 milyona yakin kardalar ve forvet lazim.
Diagne gitmiyorsa 10 milyon + 15% pay verip alsinlar o zaman.
Birde Fatih hoca Aralıka kadar bekleyecez diyor onu anlamadım, biz vazgeçsek avrupa takımları anında kapar neyini bekleyecez acabaMohammed hollanda da show yapar bizde izleriz
Aynen öyle.. Geçen sene,sezona kötü başlamadı hatta forvette iyi performans veriyordu covidi çok ağır geçirdi ve haftalarca oynamadı..Babel diğer üçlüye göre farklı bir adam.
Diagne manyak
Feg gamsız
Falcao çıt kırıldım
Babel ne sakatım diye yattı ne de delilik yaptı.
Her zaman elinden geleni yapan ve kendine bakan bir oyuncu, maaşı 1 m euro olsa bu tepkiler de olmazdı zaten, FFP dönemindeki zorunluluklardan dolayı yapılmış bir transferdi.
Oyun tarzını sevmemek vs saygı duyacağım bir konu ancak diğer üçlüyle kıyaslanmaz.
Reis popescu fazla abartılıyo gibi geldi bana juvenin 12 m teklifi falan bence gerçek olsa sırtında taşırdı becali juve gibi bir kulüp büyük referans üstelik güzel para fakat çocuk kendini kanıtlamadı ve geçen sene takımın en iyileri arasında bile değildigalatasarayda transfer bitmez