Süleyman Yıldız
Ulubatlı Souness
- 26 Aralık 2010
- 35.895
- 4.411
- 1.788
ikisinin de gerceklesmesi iyi olur türk futbolu adinaBasak emin adimlarla gidiyor kumeye. Aykütun kovulmasi yakindir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ikisinin de gerceklesmesi iyi olur türk futbolu adinaBasak emin adimlarla gidiyor kumeye. Aykütun kovulmasi yakindir
Basak emin adimlarla gidiyor kumeye. Aykütun kovulmasi yakindir

morutani izlerken dikkatimi cekmisti olaruyla beraber. foruma da konularini acmistim. ozel bir genco bilekleri iyi hizi iyi oyun gorusu de iyi ama cok ham yaw. 10 15m bana da mantikli gelmiyor ama romanya tuhaf yer. becali bugun 20 ister yarin 5e yollar falan sasirmamReis popescu fazla abartılıyo gibi geldi bana juvenin 12 m teklifi falan bence gerçek olsa sırtında taşırdı becali juve gibi bir kulüp büyük referans üstelik güzel para fakat çocuk kendini kanıtlamadı ve geçen sene takımın en iyileri arasında bile değildi
Daha iyi oynayan Mohammedi yarı dönemde bu hale getirerek harcadıdaha iyi oynayan oyuncuyu oynatarak mı?
yoksa siz mohammet için G.sarayı harcamasını mı bekliordunuz ¿
Kendi çok farklı sanki TJK yalakası
A.selamslm
2 gundur cok yogunum yeni girebildim foruma
morutan'in lisansi cikti mi, yarın oynayabilecek mi?
sekidika gitti mi? //resmi olarak
sekidika gittiyse onun dışında giden var mi?
hy kolpalamaya dwm ediyor mu?
cvplarsaniz ziyadesiyle memnun olup begeniye bogarim sizi
Çok istiyorlarsa versinler Sangare'yi.Psv'ye forvet şart Mohamed haberi doğru olabilir o yüzden. Diagne:nin maaşı az olsaydı eminim onada teklif yaparlardı istedikleri tarz çünkü.
Aleyküm selamslm
2 gundur cok yogunum yeni girebildim foruma
morutan'in lisansi cikti mi, yarın oynayabilecek mi?
sekidika gitti mi? //resmi olarak
sekidika gittiyse onun dışında giden var mi?
hy kolpalamaya dwm ediyor mu?
cvplarsaniz ziyadesiyle memnun olup begeniye bogarim sizi
s*cmaya tuvalete gidemicez muhtemelenBirilerini satacağız belli ki, inşallah alternatifleri hazırdır, önümüzdeki 4 gün çok hareketli olacak
galatasarayda transfer bitmez
Fabrizio'ya Italyanca kelime oyunu yapıp, kurnaz demişe benziyor.schira saplamis gibi gozukmekte