Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 115.243
- 102.359
- 5.238
s*cmaya tuvalete gidemicez muhtemelen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
s*cmaya tuvalete gidemicez muhtemelen
Sangare 25 civarı bir fiyata PL yapar seneye.Çok istiyorlarsa versinler Sangare'yi.
O tekliflerin hemen hemen hepsi yalan dennis man istisna tamamen milli takımda falanda oynuyodu o fakat ne morutan ne popescu 15 milyonluk adamlar değildi ve ben 7 m teklif ettiğimizede pek inanmıyorum morutan içinmorutani izlerken dikkatimi cekmisti olaruyla beraber. foruma da konularini acmistim. ozel bir genco bilekleri iyi hizi iyi oyun gorusu de iyi ama cok ham yaw. 10 15m bana da mantikli gelmiyor ama romanya tuhaf yer. becali bugun 20 ister yarin 5e yollar falan sasirmam
Keşke 1hafta 10 gün sonra iş bulsaydım. İşyerinde wi fi da yok.
Mohamed ve Diagne giderlerse geçtiğimiz senelerde Mohamed'i almadan önce adı bizimle çıkan Gaich nasıl olur Moskova'da tutmadı ama bence tam bizim ligin forveti.Çok istiyorlarsa versinler Sangare'yi.
Malen bile o fiyata anca gitti, sanmam.Sangare 25 civarı bir fiyata PL yapar seneye.
.........................
becalini sacma hareketleri ve aciklamari oyunculari baya etkiliyodur. morutan soyluyo zaten gs appdeki videoda(formsuzdum ve ustune becali beni cok elestiriyordu gibisinden konusuyor). firsat olsa 1 tanesi bile orda durmaz aslinda ama tanase mali sozlesme uzatti ilginc bir sekildeO tekliflerin hemen hemen hepsi yalan dennis man istisna tamamen milli takımda falanda oynuyodu o fakat ne morutan ne popescu 15 milyonluk adamlar değildi ve ben 7 m teklif ettiğimizede pek inanmıyorum morutan için
şöyle bi durum var tabi sanırım oyuncular gitmek istiyo ve moralsizler mesela morutan kötü oynamasa böyle onu alamazdık bu fiyatlara tabi popescunun son durumunu bilmiyorum fakat onunda kalmayı düşündüğünü pek sanmıyorum o yüzden önermiş olabilirler
PL takımları olunca fiyatlar absürtleşebiliyor. Dider Ndong 20'ye falan gitmişti.Malen bile o fiyata anca gitti, sanmam.
Spinazzolaya çöp muamalesi çeken sen idin galiba yanlış mı hatırlıyorum renktaşDunyada Sangare’ye futbolcu muamelesi yapan tek forum burasi olabilir
Ok git yapılmayanlarda takıl bundan sonra.Dunyada Sangare’ye futbolcu muamelesi yapan tek forum burasi olabilir