Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
s*cmaya tuvalete gidemicez muhtemelen
640xauto-min.jpg

morutani izlerken dikkatimi cekmisti olaruyla beraber. foruma da konularini acmistim. ozel bir genco bilekleri iyi hizi iyi oyun gorusu de iyi ama cok ham yaw. 10 15m bana da mantikli gelmiyor ama romanya tuhaf yer. becali bugun 20 ister yarin 5e yollar falan sasirmam
O tekliflerin hemen hemen hepsi yalan dennis man istisna tamamen milli takımda falanda oynuyodu o fakat ne morutan ne popescu 15 milyonluk adamlar değildi ve ben 7 m teklif ettiğimizede pek inanmıyorum morutan için

şöyle bi durum var tabi sanırım oyuncular gitmek istiyo ve moralsizler mesela morutan kötü oynamasa böyle onu alamazdık bu fiyatlara tabi popescunun son durumunu bilmiyorum fakat onunda kalmayı düşündüğünü pek sanmıyorum o yüzden önermiş olabilirler

O tekliflerin hemen hemen hepsi yalan dennis man istisna tamamen milli takımda falanda oynuyodu o fakat ne morutan ne popescu 15 milyonluk adamlar değildi ve ben 7 m teklif ettiğimizede pek inanmıyorum morutan için

şöyle bi durum var tabi sanırım oyuncular gitmek istiyo ve moralsizler mesela morutan kötü oynamasa böyle onu alamazdık bu fiyatlara tabi popescunun son durumunu bilmiyorum fakat onunda kalmayı düşündüğünü pek sanmıyorum o yüzden önermiş olabilirler
becalini sacma hareketleri ve aciklamari oyunculari baya etkiliyodur. morutan soyluyo zaten gs appdeki videoda(formsuzdum ve ustune becali beni cok elestiriyordu gibisinden konusuyor). firsat olsa 1 tanesi bile orda durmaz aslinda ama tanase mali sozlesme uzatti ilginc bir sekilde

Hatay bugün kaç yer acaba? 8 10 falan yer mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt