- 18 Mayıs 2011
- 53.532
- 57.556
- 4.613
24 yasinda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçen sene yanında Gedson vardı.Cok fazla tezcanli davraniyor herkes her konuda surekli adam gelip gidemez sizin keyfinize gore. Taylan dun rezaletti ama gecen sezon boyunca iyi miydi evet. Butun bir sezon o bolgede taylanmi oynamali hayir. Mutlaka rekabete girecek iyi bir oyuncu almaliyiz
İlk devre ne gedsonu?Geçen sene yanında Gedson vardı.
Yok reis maaşı 2 milyon çok fazla değil aslında fakat epl de ysrım devre 11 oynamış bi şekilde etkili olmuş adamın şu an gitmesi gerekiyodu bi şekilde ya bizim yönetim oyuncu pazarlamada berbat ya da topçuya güvenilmiyo bence bu kazmaya güvenen olmazAlakası yok yaş ve maaş farkı
Bahsettiğimiz şey buPSG, Mbappe için Real Madrid'den gelen 170 milyon avro + 10 milyon avro bonusluk teklifi kabul etti. Mbappe, yarın Madrid'e uçacak. (Marca)
bu ne aga yaaa, bunlar başka bir seviye, böyle rekabet böyle futbol böyle adalet mi olur, az önceki yazdım kızdım bide hoca ile yönetime, yok yok Avrupada başarı maşarı zart zurt mümkünatı yok. En basiti Benfica denen Portekiz takımının yedeğinin yedeği için ölüp bitiyoruz.
Bide adamların verdiği bonusun 2 katına takım kurduk.
Biri 2.5 diğeri 600 bin maaş alıyorCagne o kadar çöpki momoya bile teklif geliyo ona gelmiyo nası bu kadar övülüyo hayret eiyorum
Valla renkdaş şuan bana Taylanı savunma.İlk devre ne gedsonu?
Büyümüş de küçülmüş herhalde
İllaki düzgün teklif gelirdi bence 4-5 milyona hayır diceğimizi pek düşünmüyorum fakat o kadar bile yok görünen noktadaBiri 2.5 diğeri 600 bin maaş alıyor
7 yaş da fark var
Bilmem bunlar anlam ifade ediyor mu
Yanlış bilgi. Taylan dökülen takımı şampiyonluk potasında tutarken Gedson daha transfer edilmemişti bile. Gedson form tuttuğunda da Taylan şu veya bu sebeple banko oynamadı...Geçen sene yanında Gedson vardı.
Ne diyim kardes insallah yarin feshedilir sozlesmesi o zamanValla renkdaş şuan bana Taylanı savunma.