Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
24 yasinda

1630346709763.webp

Cok fazla tezcanli davraniyor herkes her konuda surekli adam gelip gidemez sizin keyfinize gore. Taylan dun rezaletti ama gecen sezon boyunca iyi miydi evet. Butun bir sezon o bolgede taylanmi oynamali hayir. Mutlaka rekabete girecek iyi bir oyuncu almaliyiz
Geçen sene yanında Gedson vardı.

Mostafa yı son dk göndermek gibi bir saçmalık yapmazlar umarım Benfica bile 7512 tane orta saha almadan elindeki adamı göndermiyor son dk mostafa nın yerini dolduramayız maalesef

Alakası yok yaş ve maaş farkı
Yok reis maaşı 2 milyon çok fazla değil aslında fakat epl de ysrım devre 11 oynamış bi şekilde etkili olmuş adamın şu an gitmesi gerekiyodu bi şekilde ya bizim yönetim oyuncu pazarlamada berbat ya da topçuya güvenilmiyo bence bu kazmaya güvenen olmaz

PSG, Mbappe için Real Madrid'den gelen 170 milyon avro + 10 milyon avro bonusluk teklifi kabul etti. Mbappe, yarın Madrid'e uçacak. (Marca)

bu ne aga yaaa, bunlar başka bir seviye, böyle rekabet böyle futbol böyle adalet mi olur, az önceki yazdım kızdım bide hoca ile yönetime, yok yok Avrupada başarı maşarı zart zurt mümkünatı yok. En basiti Benfica denen Portekiz takımının yedeğinin yedeği için ölüp bitiyoruz.
Bide adamların verdiği bonusun 2 katına takım kurduk.
Bahsettiğimiz şey bu

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Alpaslan yerine Nelsson, Nelsson'un oraya da belki Kaan takviyesi de olabilir.

Halil Dervişoğlu
Gedson Fernandes
Aliou Dieng
İrfan Can Eğribayat
Kaan Ayhan

3-5-2--3.webp

Son günlerde bu kadar isim nasıl bitecek bilemiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt