Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mostafanin kendinden kaynaklanan problemleri var diye dusunuyorum bize 7-8 m euro kalacaksa satilabilir
Adamı her maç itin gtne sokarsan problem olur yani. Sakatlık milli takım cocid movid hiç bişi dinlemeyip forma giymek için tüm yaz çalıştı durdu. Halbuki Diagne gibi sözleşmem şu tarih bitiyorr o tarihe kadar gezip tozacam dicekti ft ye, falcao gibi para çalacaktı kulüpten, belki göze girerdi.

Adamı her maç itin gtne sokarsan problem olur yani. Sakatlık milli takım cocid movid hiç bişi dinlemeyip forma giymek için tüm yaz çalıştı durdu. Halbuki Diagne gibi sözleşmem şu tarih bitiyorr o tarihe kadar gezip tozacam dicekti ft ye, falcao gibi para çalacaktı kulüpten, belki göze girerdi.
Herif sahada rezil durumda bizlik bisey oldugunu dusunmuyorum

Kac kurtar kendini Mustafa .Hocamız forvet öğütücusü gomisi de nasıl yolladılar yönetim ile elbirliği ile unutmadık.
Sen emre akbabaya Ömer bayrama bir sürü oyuncuya zamlı sözleşme yap seni şampiyon yapan adama zammı çok gör .
Sonra git cagne falcao mitroglu andone adem Mustafa al gene de yerini doldurama.

Valla şuan onlar bile Taylanı 5 e katlar 10 la çarpar.
Cok fazla tezcanli davraniyor herkes her konuda surekli adam gelip gidemez sizin keyfinize gore. Taylan dun rezaletti ama gecen sezon boyunca iyi miydi evet. Butun bir sezon o bolgede taylanmi oynamali hayir. Mutlaka rekabete girecek iyi bir oyuncu almaliyiz

Cagne o kadar çöpki momoya bile teklif geliyo ona gelmiyo nası bu kadar övülüyo hayret eiyorum
İşte bizdeki mantık bu, 30 yaşına gelmiş son sözleşmesini kovalayan ruh hastası kazmayı överiz, potansiyeli olan 22 yaşındaki Fransadan takip edilen genci itin gtne sokarız.

Bizimkiler mi öneriyor Mostafayi. Nasıl oldu da talipler cikmaya başladı bir anda.. eğer öyle ise göndermek istiyoruz adamı. Gene kalacaz ortada santraforsuz.. santrafor alınacaksa Mo kalmali catne gitmeli.. mi 23 yaşında 4 milyon dolar.. aldığın yedek bundan daha iyi mi olacak?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt