- 31 Mayıs 2011
- 8.586
- 6.982
- 1.483
Şu yoklukta Elneny bulunmaz bir nimet gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mahfettiler çocuğu, yazık üzüldüm, nerdeyse tüm Fransa takımları istiyor. Demekki salak bunlar biz çok akıllıyız.Diagne Falcao denen 2 tane müthiş forvetimiz için de kapıda kuyruk oldular. Bilmem kaç kişilik kdro var Avrupadan 2 tane oyuncuya teklif geliyor bir tanesi Mostafa diğeri Marcao. Şimdilik diyeceklerim bukadar.Satin abi gitsin adam burda harcaniyor bizim sistemede uymuyor israr etmekte gerek yok 10 milyona verin uzerine 5 6 milyon alabiliyorsak satalim
Alabilsek alicaz zatenal gedsonu dön 3lüye
4 milyon euro kiralama bedeli, satin alma opsiyonu ise 14 milyon euro.
Katiliyorum hemen satilmali Terim daha oynatmaz bunuMahfettiler çocuğu, yazık üzüldüm, nerdeyse tüm Fransa takımları istiyor. Demekki salak bunlar biz çok akıllıyız.Diagne Falcao denen 2 tane müthiş forvetimiz için de kapıda kuyruk oldular. Bilmem kaç kişilik kdro var Avrupadan 2 tane oyuncuya teklif geliyor bir tanesi Mostafa diğeri Marcao. Şimdilik diyeceklerim bukadar.
Futbolcunun yilmaz vurali diyebilirmiyiz?Son sezonu Liverpool'da geçiren birinin piyasasının bu kadar düşük olması garip gerçi Ozan'ın 3 senede 5 takım değiştirmesi de tercih edilmeme sebebi olabilir bilemiyorum.
Avrupayı önemseyen yok üstat,şampiyonlar ligine hes kaza gitmemek için Psv maçından sonra 3 transfer açıkladılar. Son aldığımız oyuncular bile oynayamadı son Avrupa maçında. Guruplara bile kalmak mucizeydi bizim için. Hayla Avrupa falan demeyin öyle bir hedefi yok bu yönetim ve hocanın.2'sinde sonra gelen oyuncu Avrupa'da oynayamayacak. Ne anladım öyle işten. Kalamayız ki Ocak sonrasına.
Banlayin bu arkadasi. Bile bile oynamis bizim macadün alınan mağlubiyetin teknik heyet ya da futbolcularla bir alakası yok.
20 oranlı kuponumun son maçı gsydi. sahada messi bile olsa maçın MS 2 bitme ihtimali yoktu zaten, o yüzden şaşırmadım.
dua edin cicaldau ishal felan oldu, sahaya meteor bile düşebilirdi.
Bu Lazio bizim türk takimlarindan daha amatörce yönetiliyormus. Kostic icin Frankfurta teklif yapmayi istemisler ve tekliflerini yanlis E-Mail adress'e yollamislar...
Böyle bir haber göremedim ben twitter hesaplarında, oraya via vermişler de ne alaka anlamadım