Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Satin abi gitsin adam burda harcaniyor bizim sistemede uymuyor israr etmekte gerek yok 10 milyona verin uzerine 5 6 milyon alabiliyorsak satalim
Mahfettiler çocuğu, yazık üzüldüm, nerdeyse tüm Fransa takımları istiyor. Demekki salak bunlar biz çok akıllıyız.Diagne Falcao denen 2 tane müthiş forvetimiz için de kapıda kuyruk oldular. Bilmem kaç kişilik kdro var Avrupadan 2 tane oyuncuya teklif geliyor bir tanesi Mostafa diğeri Marcao. Şimdilik diyeceklerim bukadar.

ks-clsdb.jpg

Welcome malak

Mahfettiler çocuğu, yazık üzüldüm, nerdeyse tüm Fransa takımları istiyor. Demekki salak bunlar biz çok akıllıyız.Diagne Falcao denen 2 tane müthiş forvetimiz için de kapıda kuyruk oldular. Bilmem kaç kişilik kdro var Avrupadan 2 tane oyuncuya teklif geliyor bir tanesi Mostafa diğeri Marcao. Şimdilik diyeceklerim bukadar.
Katiliyorum hemen satilmali Terim daha oynatmaz bunu

Ya ne avrupasi kimi alirsan al elek yaparlar bizi bu gurupta sistem yok taktik yok kondisyon yok 3 gunde bir mac yapiyoruz diyen hocamiz var sanki guruptaki takimlar ayda 1 oynayacak bosverin avrupa ligini transfer bitene kadar gerekli adimlari atalim 3. olup asagi lige dusmek daha faydamiza orasi bize gore anca orda ilerleriz

2'sinde sonra gelen oyuncu Avrupa'da oynayamayacak. Ne anladım öyle işten. Kalamayız ki Ocak sonrasına.
Avrupayı önemseyen yok üstat,şampiyonlar ligine hes kaza gitmemek için Psv maçından sonra 3 transfer açıkladılar. Son aldığımız oyuncular bile oynayamadı son Avrupa maçında. Guruplara bile kalmak mucizeydi bizim için. Hayla Avrupa falan demeyin öyle bir hedefi yok bu yönetim ve hocanın.

dün alınan mağlubiyetin teknik heyet ya da futbolcularla bir alakası yok.

20 oranlı kuponumun son maçı gsydi. sahada messi bile olsa maçın MS 2 bitme ihtimali yoktu zaten, o yüzden şaşırmadım.

dua edin cicaldau ishal felan oldu, sahaya meteor bile düşebilirdi.
Banlayin bu arkadasi. Bile bile oynamis bizim maca

Hoca haksız değil aslında, melo varken semih ujfa/danny ve fernando varken yerin dibine soktuğumuz marcao luyi ikilileri harika görünüyorlardı. Haklı hoca ama yine de 3 tane 8 le oynamak istemesi çelişki

Mostafanin kendinden kaynaklanan problemleri var diye dusunuyorum bize 7-8 m euro kalacaksa satilabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt