- 26 Kasım 2008
- 18.139
- 17.027
- 2.443
Dieng kelepir fiyata alınabilir gibi duruyor şu an lakin pek içime sinmedi bu adamın profili.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adamı her maç itin gtne sokarsan problem olur yani. Sakatlık milli takım cocid movid hiç bişi dinlemeyip forma giymek için tüm yaz çalıştı durdu. Halbuki Diagne gibi sözleşmem şu tarih bitiyorr o tarihe kadar gezip tozacam dicekti ft ye, falcao gibi para çalacaktı kulüpten, belki göze girerdi.Mostafanin kendinden kaynaklanan problemleri var diye dusunuyorum bize 7-8 m euro kalacaksa satilabilir
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Etebo ve ndiaye tarzi sacma sapan bi herif gibi duruyorDieng kelepir fiyata alınabilir gibi duruyor şu an lakin pek içime sinmedi bu adamın profili.
Bizdeki 5 maçıını ligue1 de oynasın abartısız 30 milyona adaya gider, ama bizde kalırsa bu paraya çıkar mı onu bilememMostafanin kendinden kaynaklanan problemleri var diye dusunuyorum bize 7-8 m euro kalacaksa satilabilir
Herif sahada rezil durumda bizlik bisey oldugunu dusunmuyorumAdamı her maç itin gtne sokarsan problem olur yani. Sakatlık milli takım cocid movid hiç bişi dinlemeyip forma giymek için tüm yaz çalıştı durdu. Halbuki Diagne gibi sözleşmem şu tarih bitiyorr o tarihe kadar gezip tozacam dicekti ft ye, falcao gibi para çalacaktı kulüpten, belki göze girerdi.
Valla şuan onlar bile Taylanı 5 e katlar 10 la çarpar.Etebo ve ndiaye tarzi sacma sapan bi herif gibi duruyor
Fiziken daha güçlü, zekası onlardan da kıt...Tam bizlik yani!...Etebo ve ndiaye tarzi sacma sapan bi herif gibi duruyor
Oraya Ronaldoyu koy, arkasina Babel ömer bayram Arda fegh kerem akbaba koyHerif sahada rezil durumda bizlik bisey oldugunu dusunmuyorum
hep duygusallığımızdan kaybediyoruz.Banlayin bu arkadasi. Bile bile oynamis bizim maca
Alakası yok yaş ve maaş farkıCagne o kadar çöpki momoya bile teklif geliyo ona gelmiyo nası bu kadar övülüyo hayret eiyorum
Cok fazla tezcanli davraniyor herkes her konuda surekli adam gelip gidemez sizin keyfinize gore. Taylan dun rezaletti ama gecen sezon boyunca iyi miydi evet. Butun bir sezon o bolgede taylanmi oynamali hayir. Mutlaka rekabete girecek iyi bir oyuncu almaliyizValla şuan onlar bile Taylanı 5 e katlar 10 la çarpar.
İşte bizdeki mantık bu, 30 yaşına gelmiş son sözleşmesini kovalayan ruh hastası kazmayı överiz, potansiyeli olan 22 yaşındaki Fransadan takip edilen genci itin gtne sokarız.Cagne o kadar çöpki momoya bile teklif geliyo ona gelmiyo nası bu kadar övülüyo hayret eiyorum
Sahsen cigersiz ama salak topcu istemiyorum, hele hele orta saha hic istemiyorum.Fiziken daha güçlü, zekası onlardan da kıt...Tam bizlik yani!...