Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.825
- 109.669
- 4.878
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
MaşallahHarroui,gedson,halil,irfancan,eren dinkci,gorkem sağlam ve elayis tavşan![]()
hem de morocco lu
Moroccan star eksikliğimizi dolduracaktır
aynen bu fikirdeyim 50'nin üstünde maça çıkıcak takım sakatlığı cezası covid belası var;herkes süre alıcak rotasyonlu oynıcak formda olan 11 çıkıcak 3 yerli konusunu o yüzden pek düşünmüyorum aynı seviyeye yakın olmalı her oyuncumuzZaman zaman PvA'da dinlendirilir, maçına göre Cicaldau'nun sonradan girdiği maçlar olur, Alpaslan'ın oynadığı maçlar olur, yerli kaleci alırsak eğer formayı bir şekilde alır diye düşünüyorum zaten. Halil yine aynı şekilde. Orta sahada Berkan ve Taylan şayet 2 tane yabancı ortasaha daha dahil edersek kadroya, mükemmel bir rotasyon oluşturabilecek isimler. Bu yerli olayı bizi pek etkilemez bence yerli kaleci ve halil'i aldıktan sonra. ki Atakan Karazor falan yerli kontenjanından sayılıyorsa o tip 1-2 gurbetçi inanılmaz rahatlatır bizi.
Hepsı yabancı olmaz lıgı de dusunmek lazım.Hayır abartalım. Orta saha rotasyonumuz rezalet ötesi. Ne kadar çok o kadar iyi.
Harroui,gedson,halil,irfancan,eren dinkci,gorkem sağlam ve elayis tavşan![]()
Stoperlere bağlıHarrouri gedson beraber oynar ama bence cica harrouri gedson 3lusu olmaz
Holding işini yapacak adam lazım üst düzey maçlarda bunların hiçbirinde o özellik yok kanımca
hem elayiş hem eren alıp nerde oynatcıan u 19 a mı yollıcan kardeşim akıl sağlıgı beklemiyorum zaten de söyliyim dedimHarroui,gedson,halil,irfancan,eren dinkci,gorkem sağlam ve elayis tavşan![]()
!!!hem de morocco lu
Moroccan star eksikliğimizi dolduracaktır