Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Taylan
Berkan
Cica
Harroui
Gedson
Aytaç

Abartısız söylüyorum, bu orta saha rotasyonunu durduracak takım yok Türkiyede.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Ozan Kabak'ın da ekibimize katılacağını düşünüyorum ben. Marcao satılacak bence son günlere doğru Ozan'ın durumuna göre. Nelsson eskiden de sol stoperde oynamış idare edebileceğini düşünüyorum ben Nelsson kardeşimizin sol bölgeyi. Ozan ve yerli kaleci gelirse zaten geçmiş olsun ligde ki rakiplerimize. Bu 3 yerli kuralı anında kaldırılır öyle transferleri KAP'a bildirdiğimiz anda

Allegri: "Cristiano Ronaldo beni hayal kırıklığına uğratmadı. Juventus'tan ayrılmak istiyor ve bir seçim yaptı. Bu hayatın bir parçası."

Zaman zaman PvA'da dinlendirilir, maçına göre Cicaldau'nun sonradan girdiği maçlar olur, Alpaslan'ın oynadığı maçlar olur, yerli kaleci alırsak eğer formayı bir şekilde alır diye düşünüyorum zaten. Halil yine aynı şekilde. Orta sahada Berkan ve Taylan şayet 2 tane yabancı ortasaha daha dahil edersek kadroya, mükemmel bir rotasyon oluşturabilecek isimler. Bu yerli olayı bizi pek etkilemez bence yerli kaleci ve halil'i aldıktan sonra. ki Atakan Karazor falan yerli kontenjanından sayılıyorsa o tip 1-2 gurbetçi inanılmaz rahatlatır bizi.
aynen bu fikirdeyim 50'nin üstünde maça çıkıcak takım sakatlığı cezası covid belası var;herkes süre alıcak rotasyonlu oynıcak formda olan 11 çıkıcak 3 yerli konusunu o yüzden pek düşünmüyorum aynı seviyeye yakın olmalı her oyuncumuz

Harrouri gedson beraber oynar ama bence cica harrouri gedson 3lusu olmaz

Holding işini yapacak adam lazım üst düzey maçlarda bunların hiçbirinde o özellik yok kanımca
Stoperlere bağlı

Marcao - Nelsson tarzı bir hatla oynayabilirler 3 dinamik 8 gibi

Harroui tank gibi adam dribling özelliği de var, kadro genişliği müthiş olacak , ayrıca hepsi beraber oynayacak diye bir şey yok çok maç var güzel rotasyon olur, ama hala benim aklımda sağ bek ve sol bek yedekleri zayıf o var sıkıntı bu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt